Connect with us

Revistateo.ro

Al doilea bebeluș al familiei regale este pe drum! Kate Middleton a intrat în travaliu

Inedit

Al doilea bebeluș al familiei regale este pe drum! Kate Middleton a intrat în travaliu

Sursele de la Palatul Kensington au confirmat că ducesa va naște la același spital la care a născut prima oară și anume Spitalul St. Mary din vestul Londrei. Kate Middleton a fost internată în Lindo Wing, aripa privată a spitalului. Ducesa de Cambridge este în grija chirurgului ginecolog al casei regale, Guy Thorpe-Beeston. Prințul George s-a născut atunci când Marcus Setchell era medic șef la casa regală.

Al doilea fiu al ducesei și al Prințului William va fi al cincilea nepot al Reginei Elisabeta și al patrule în ordinea la tron. Primul fiu al familiei se numește George Alexander Louis de Cambridge și a fost născut în data de 22 iulie 2013.

La o conferință de presă care a avut loc pe 9 aprilie la palatul  Buckingham, un consilier a declarat că Middleton și Prințul William „sunt extrem de recunoscători pentru urările pe care le-au primit în ultimele câteva luni.”

Spre deosebire de iulie 2013,  când s-a născut primul fiu al familiei, presa nu are voie să campeze în afara palatului în aceste zile. După nașterea copilului, un anunț va fi postat pe un șevalet aproape de  porțile Palatului Buckingham. Nou născutul își va petrece primele zile în apartamentul 1a al Palatului Kensington.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top