Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Ai avut vreodata starea de ELIPSISM? Vezi alte 4 sentimente ciudate pe care le-ai trait cel putin o data in viata!

Unele sentimente nu pot fi descrise. Insa, chiar si pentru senzatiile ciudate pe care le ai din cand in cand exista o definitie. Descopera cele 5 sentimente ciudate pe care in mod cert le-ai trait dar nu stii cum sa le explici.

Top 5 sentimente ciudate:

1. ELIPSISM

Este sentimentul acela de melancolie a viitorului. Cu alte cuvinte, multe persoane se gandesc la un viitor pe care nu cred ca il mai apuca. De exemplu, o mama se gandeste cu teama daca isi va strange vreodata nepotul in brate.

RECOMANDARE TEST: ALEGE UN ARBORE SI VEZI CE SPUNE DESPRE PERSONALITATEA TA!

2. CHRYSALISM

Aceasta senzatie implica energia pozitiva. Este acea stare de febra combinata cu fericire atunci cand te afli in camera ta si nu ai nevoie de nimic altceva: nici de iesiri in oras, nici de succese la care sperai candva. Este o inflacarare de moment pe cate o atingi in momentul in care creierul tau ti-a activat o noua speranta in viata.

3. ADRONITIS

Este una din cele mai frecvente stari pe care le avem. Starea de adronitis se petrece in momentul in care intalnim o persoana care ne place foarte mult si, desi ne dorim sa interactionam cu ea, ne lovim de un blocaj inexplicabil.

4. LIBEROSIS

Este acel sentiment pe care il aveai cand erai copil: nu-ti pasa de nimic, lasi la o parte grijile si problemele si mergi pe strada ca si cum ai fi castigat la loto, cand, toata fericirea depinde de buna ta dispozitie.

5. STAREA FUGUE

In mod clar ti s-a intamplat cel putin o data sa faci lucruri in mod inconstient. Asta li se intampla in special persoanelor care consuma droguri si bauturi alcoolice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top