Connect with us

Revistateo.ro

6 semne că trăiești într-un labirint emoțional

Stil de viata

6 semne că trăiești într-un labirint emoțional

Termenul de labirint emoțional este folosit în special în cazul persoanelor care suferă de anxietate sau au probleme foarte mari în a-și exprima sentimentele, emoțiile, trăirile.

Iată cele 6 semne că trăiești într-un labirint emoțional

1. ÎȚI ESTE GREU SĂ EXPRIMI ÎN CUVINTE EXACT CEEA CE SIMȚI

Această dificultate apare din cauza neclarificării propriilor sentimente. Ți s-a întâmplat să te întrerupă ceilalți în momentul în care îți doreai să contribui cu ideile tale la conversațiile comune? Asta se întâmplă din cauza aparenței pe care o afișezi, aceea de persoană confuză, contradictorie, tocmai din cauza complexității sentimentelor pe care le ai.

2. PUI SENTIMENTE PENTRU ABSOLUT ORICINE

Pui sentimente foarte ușor în multe situații. Te atașezi repede de oamenii din jurul tău fără să îi cunoști foarte bine pentru a-ți da seama dacă merită afecțiunea ta sau nu. Asta denotă multă slăbiciune din partea ta și nevoia de a găsi un punct de sprijin emoțional.

CITESTE SI: Adio, GANDURI NEGRE! Bea aceste ceaiuri din plante ca sa iti linistesti sufletul!

CITESTE SI: Care sunt SUFLETELE GEMENE ale zodiacului. Nativii care comunica TELEPATIC

3. EȘTI O PERSOANĂ FOARTE GELOASĂ

Dacă te aprinzi repede și îți suspectezi partenerul că te înșală chiar dacă nu ai certitudini, asta scoate la iveală lipsa autostimei. Lipsa încrederii în tine poate dăuna relațiilor cu cei din jur.

4. NU AI IDEE CE VREI DE LA VIAȚĂ

Ți se întâmplă să te entuziasmezi foarte tare pentru un proiect, să ai o anumită idee și când te apuci de treabă să îți piară tot cheful? Asta înseamnă că încă nu te cunoști suficient de bine.

6. NU REACȚIONEZI CÂND CEILALȚI TE TRAG PE SFOARĂ

Sensibilitatea ta accentuata nu îți permite să te impui în fața celorlalți atunci când fac glume pe seama ta. De asemenea, suferi foarte mult când ești criticat, dar nu faci absolut nimic să îțti prezinți argumentele, din teamă.

Sursa foto: pixabay.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top