Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A aflat că are cancer cu 3 zile înainte să nască. Ce s-a întâmplat după

Viața oferă lovituri dure atunci când nu ne așteptăm. Povestea unei femei care a devenit mamă pentru prima oară a înlăcrimat lumea.

Și-a dat viața pentru micuța ei

O tânără din Michigan, SUA, pe nume Carrie DeKlyen (37 de ani) a aflat cu trei zile înainte să o aducă pe lume pe fetița sa că are cancer. Femeia a născut-o la data stabilită de medici, iar copilul a venit pe lume fără nicio problemă.

Din nefericire, la scurt timp după ce și-a hrănit fetița, Carrie a murit. Tânăra a fost diagnosticată cu cea mai perversă boală, boala care dă semne abia când mai e puțin de trăit.

Medicii i-au spus lui Carrie că i s-a depistat un cancer cerebral. Femeia a renunțat la chimioterapie ca să o poată naște pe fetiță, asumându-și astfel riscul că ar putea muri. Femeia nu a vrut ca fiica ei să nu vină pe lume, așa că și-a dat viața pentru ea.

Aceasta este una din cele mai șocante și mai dramatice povești despre care relatează presa internațională din ultimii ani.

Femeia a născut după ore întregi de chin, iar apoi asistentele i-au împins copilul înapoi. DE CE au făcut asta

Caroline Malatesta și soțul ei, J. T., au trecut printr-o experiență despre care oamenii au comentat în fel și chip pe Internet în ultimele ore.

Un caz desprins din „Anatomia lui Grey”

Femeia a născut un copil perfect sănătos, însă asistentele spitalului Brookwood Baptist Medical Center din Birmingham au încercat să amâne nașterea împingând înapoi copilul în interiorul femeii.

Absurd sau nu, dar asta s-a întâmplat, conform declarațiilor mămicii, scrie The Sun. Asistentele trebuiau să aibă grijă de femeie până la sosirea doctorului care trebuia să ducă la bun sfârșit procesul final al sarcinii.

Carolinei i s-a rupt apa și s-a așezat în genunchi, așa cum a sfătuit-o doctorul ei. Asistentele au încercat să o convingă să nu mai împingă, însă copilul din burtă era mult prea încăpățânat.

I-au împins cppilul înapoi în organul intim până la sosirea doctorului. Peste circa 2 minute, medicul a apărut în salon, iar micuțul a venit pe lume, oficial, la un minut după ce s-a născut de fapt.

Copilul este în afara oricărei probleme de sănătate, însă mama lui s-a ales cu o afecțiune în zona genitală din cauza nervilor care i-au fost afectați.

Femeia se judecă acum cu asistentele din cauza cărora s-a ales cu acea boală intimă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top