Connect with us

Revistateo.ro

povestea

Stiri

Află povestea incredibilă a omului care a stat îngropat 40 de zile, iar apoi a înviat

Povestea lui Sadhu Haridas, un cunoscut fachir, care stat îngropat timp de 40 de zile după care a înviat, a umit o lume întreagă.

Povestea spune fachirul Sadhu Haridas era un bun cunoscător în arta de a se întoarce la viață chiar și după câteva luni de stat îngropat în pământ. Mai mult de atât, acesta nu este singurul, căci de-a lungul timpului, Fachirul Haridas şi Maharajul de Punjab, au devenit cunoscuţi în întreaga lume în urma unei poveşti publicate în 22 august 1880 în publicaţia ,,New York Times”.

CITEȘTE ȘI: POVESTEA BĂRBATULUI CARE A CĂLĂTORIT ÎN TIMP

Maharajul a aflat despre existența unui yoghin care trăia în munți și despre care se spunea că reușea să-și controleze corpul și energia vitală. Curios, acesta a cerut ca fachirul să fie adus la curte şi l-a obligat pe acesta să-i demonstreze că poate să facă acest lucru pentru a vedea cu ochii lui minunea despre care vorbea ]ntreaga lume din jur.

Chiar înainte de înmormântare, fachirul a urmat o dietă cu lapte, iar înainte de a fi îngropat a înghit o fâşie de pânză pe care a scos-o imediat la loc, procedeul fiind realizat pentru a-şi curăţa stomacul. Într-un final, el şi-a închis toate deschiderile corpului cu ceară aromată şi şi-a încrucişat mâinile pe piept, după care a intrat într-o stare de moarte aparentă, oprindu-şi inexplicabil atât respiraţia cât şi bătăile inimii.

Corpul său a fost depozitat într-o cutie de lemn pe care Maharajul şi-a pus sigiliul şi a fixat, cu propriile mâini, un lacăt mare. Cutia a fost îngropată în grădină, iar pe mormânt a fost plantat orz. Povestea spune că în a 40-a zi cutia în care era fachirul a fost scoasă din pământ şi deschisă.

Fachirul a fost găsit rece şi ţeapăn, exact cum era atunci când a fost îngropat. Corpul său a fost spălat cu apă caldă, masat şi în scurt timp acesta s-a întors la viaţă, spre surprinderea tuturor celor prezenţi.

Sursa foto: popsci.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top