Connect with us

Revistateo.ro

Află POVESTEA GHIOCELULUI la Teatrul Național pentru Copii

Stiri

Află POVESTEA GHIOCELULUI la Teatrul Național pentru Copii

Duminică, pe 1 martie 2015, la Teatrul Național din București, va fi spusă Povestea Ghiocelului, cel care vestește sosirea primăverii. Începând cu 1 Martie se deschid porțile pentru poveștile de primăvară din cadrul Carnavalului de Lăsata Secului, iar primul protagonist al acestor povești va fi Ghiocelul.

Micuții sunt așteptați începând cu ora 11 în Sala Media de la TNB, în toată luna martie, pentru a vedea și asculta cele mai frumoase Povești de Primăvară. Prima dintre acestea este despre Ghiocel, cel care dă startul primăverii răsărind înaintea tuturor celorlalte flori. Copiii vor putea participa interactiv la Poveștile de Primăvară, având posibilitatea de a-și alege rolul în cadrul piesei de teatru.

CITEȘTE ȘI: 7 MODURI CORECTE DE A OFERI UN MĂRȚIȘOR

Micuții prezenți vor putea fi ghiocei, o rază de soare sau alte flori care apar după ce ghiocelul își scoate capul din zăpadă. În fiecare duminică din luna martie, magicianul împreună cu actorii de la „Abracadabra” vor spune povești pentru cei mici. Nu vor lipsi nici basmele românilor adaptate după epoca modernă.

Sursă foto: Afiș TNB

Sursă foto: Afiș TNB

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top