Connect with us

Revistateo.ro

Afla de ce femeile iubesc pantofii

Inedit

Afla de ce femeile iubesc pantofii

De ce femeile iubesc pantofii? Am putea sa povestim pe subiectul asta zile intregi si nu am termina. Sunt mii si mii de motive pe care numai o femeie le poate intelege. Putine sunt cele care nu sunt pasionate de acest subiect. Majoritatea doamnelor si domnisoarelor sunt innebunite dupa incaltaminte, fie ea de orice fel: pantofi eleganti, pantofi sport, sandale, botine sau chiar cizme.

Tocurile au fost dorite cu mult inainte sa apara cele cu nume exotice ca Louboutin sau Jimmy Choo. Cred ca femeile au fost innebunite dupa tocuri inca de pe vreme Cenusaresei! Acum insa, cu atat de multe branduri, modele si reduceri, nu ai cum sa nu o iei razna daca esti o fana a pantofilor. Bineinteles, o pereche noua de incaltari poate sa readuca la viata o tinuta pe care o tineai prafuita in dulap de acum 2 ani!

Cred ca cea mai importanta caracteristica a unei perechi de pantofi este de fapt senzatia pe care ti-o da. Te vei simti intotdeauna mai increzatoare si mai frumoasa cand vei purta o pereche de tocuri elegante care sa duca aspectul tau la un alt nivel. Cand ai pantofi frumosi, se vede pe fata ta! Cercetatorii spun ca sta in natura umana sa asociem inaltimea cu puterea. Poate ca de aceea o pereche de tocuri inalte iti da un plus de incredere si de satisfactie, nu?

Iubim pantofii pentru ca avem la dispozitie milioane de modele si culori! Este aproape imposibil sa nu fi avut acasa o pereche de pantofi de o anumita culoare si totusi sa iti mai achizitionezi una, doar pentru ca iti face piciorul mai frumos in comparatie cu cealalta. Desi ai 4 perechi de pantofi rosii acasa, nu eziti cand gasesti una la fel de rosie! Sa recunoastem, multe dintre noi nu ne putem stapani atunci cand vine vorba despre incaltaminte. Acesta nu este neaparat un lucru rau. Un pantof de calitate te poate insoti mult timp daca ai grija si te poate scoate din impas in multe ocazii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top