Connect with us

Revistateo.ro

Afla cum se prepara cel mai puternic antibiotic natural

Naturiste

Află cum se prepară cel mai puternic antibiotic natural

Dacă te-ai săturat de medicamentele din farmacii şi îţi doreşti un remediu preparat în casă şi eficient, îţi propunem reţeta celui mai puternic antibiotic natural. Acest tonic, ideal în curăţare, este de fapt un antibiotic care ucide bacteriile gram-pozitive şi gram-negative. De asemenea, are o formulă antivirală şi antifungică puternică, creşte circulaţia sângelui si a fluxului limfatic, in toate partile corpului.

CITEŞTE ŞI: DE CE SĂ BEI CEAI DE SOC ÎN PERIOADA VERII. IATĂ CE FACE ACEASTĂ PLANTĂ!

Acest antibiotic natural vindecă multe boli virale, bacteriene, parazitare şi fungice. Poate vindeca marea majoritate a afecţiunilor cronice. Încurajează circulaţia sângelui şi purifică sângele. Aceasta formulă a ajutat milioane de oameni de-a lungul secolelor pentru a lupta cu cele mai cunoscute boli letale. Iată cum se prepară!

Este indicat să purtaţi mănuşi în timpul pregătirii, în special atunci când trebuie să preparaţi ardeiul iute. Mirosul este foarte puternic şi poate stimula sinusurile instantaneu.

Ingrediente:

700 ml oţet din cidru de mere, este recomandat cel organic.

¼ cană de usturoi tocat foarte mărunt.

¼ cană de ceapă tocată mărunt.

2-3 ardei proaspeţi şi cât se poate de iuţi tocaţi foarte mărunt.

¼ cană de ghimbir dat pe răzătoare în mărime cât mai mică.

2 linguri de hrean ras.

2 linguri de pulbere de turmeric sau 2 bucăţi de rădăcină de curcumă rasă.

Mod de preparare:

Se combină toate ingredientele într-un castron, cu excepţia oţetului şi se amestecă foarte bine. Se transferă amestecul apoi într-un borcan. Se toarnă peste ingrediente oţetul, se închide borcanul şi se agită bine.

Păstrati borcanul într-un loc răcoros şi uscat timp de 2 săptămâni. Este recomandat a se agita bine de mai multe ori pe zi. După 14 zile strecuraţi lichidul cu ajutorul unui tifon, pentru a se separa aproape tot lichidul. Tonicul dumneavoastră este gata! Este important să nu îl păstraţi în frigider.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top