Connect with us

Revistateo.ro

Afla cum sa ai unghii mai puternice

Inedit

Afla cum sa ai unghii mai puternice

Putini sunt cei care au unghiile rezistente fara sa aplice diverse tratamente. Majoritatea femeilor sunt nevoite apeleze la diverse trucuri pentru a creste putin rezistenta unghiilor. Multe prefera sa le taie scurt sau sa isi puna unghii cu gel. Insa asta nu este intotdeauna cea mai buna solutie. Factorii de mediu, expunerea la detergenti si manichiura excesiva dauneaza foarte mult si slabesc unghia. Exista numeroase tratamente si secrete pentru intarirea unghiilor. Noi le-am studiat pe cele mai multe si am ales cateva care dau rezultate cu siguranta. In cele ce urmeaza poti afla cum sa ai unghii mai puternice.

Alimentatia joaca un rol foarte important. Dieta pe care o adopti este esentiala pentru rezistenta unghiilor tale. Incearca sa incluzi in alimentatia ta vitaminele A, C, D si E. Acizii grasi, fierul si calciul nu trebuie sa lipseasca. Alimentele care contin aceste vitamine si minerale ajuta la cresterea unghiilor si le fac mai puternice. Majoritatea sunt benefice si pentru parul tau. Te sfatuim sa ai o alimentatie diversificata si sa consumi multe fructe si legume. Nu uita ca apa este esentiala pentru organismul tau, implicit pentru unghiile tale.

Foloseste un tratament natural din cateva picaturi de ulei de argan si zeama de lamaie. Inmoaie-ti mainile intr-un castron cu aceste doua ingrediente timp de 15 minute. Un alt remediu foarte bun este uleiul cald. Dupa ce scoti mainile din ulei usuca-le pur si simplu, fara sa mai folosesti sapunul.

Foloseste o crema hidratanta de maini, care protejeaza si unghiile. Exista pe piata numeroase creme care fac bine nu doar mainilor tale, ci si unghiilor. Alege una dintre acestea si utilizeaz-o cat mai des. Fii atenta sa contina putine ingrediente nocive si cat mai multe uleiuri si extracte naturale. Substantele chimice nu sunt bune pentru sanatatea ta si a mainilor tale!

Foloseste manusi atunci cand speli vasele sau cureti baia. Toate substantele de curatat contin numeroase ingrediente care usuca mainile si slabesc rezistenta unghiilor. Fereste-te de contactul direct cu acestea!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top