Connect with us

Revistateo.ro

Afla cum poti scapa rapid de arsurile la stomac

Stiri

Afla cum poti scapa rapid de arsurile la stomac

Pentru ca urmeaza o perioada extrem de aglomerata si cu foarte multe mese bogate trebuie sa ne protejam de problemele stomacale care pot apare din senin.

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa scapi de disconfortul digestiv

Practica multe exercitii fizice
Exercitiile care lucreaza in special muschii abdominali imbunatatesc fluxul care ajunge la organe si stimuleaza digestia. Aseaza-te in genunchi si apleaca-te usor, astfel incat bustul tau sa fie paralel cu podeaua. Sprijina-te in maine si ridica-ti coloana inspre tavan, tinand capul in jos. Coboara-ti trunchiul in jos mentinand privirea indreptata in sus. Revin-o la pozitia normala si repeta miscarea de 5 ori.

Consuma ceai de ghimbir
Chinezii foloseau in Antichitate beneficiile acestui condiment. Ghimbirul te scapa rapid de durerea de stomac, greata sau diaree. Daca ai mancat prea multe alimente grele si vrei sa anticipezi arsurile gastrice, toaca 1 centrimetru de radacina de ghimbir si fierbe-l 5 minute. Ceaiul obtinut trebuie baut cald.

Bea tinctura de bitter
Poate ca ai auzit de bitter adaugat in cocktail-uri, insa stiai ca este un ingredient minune si pentru sistemul digestiv? Administreaza-ti cate o lingura de tinctura de bitter sau amesteca aceeasi cantitate cu apa minerala si consuma solutia dupa masa.

CITESTE SI: Arsurile la stomac și FEMEILE GRAVIDE. Alimentele care cauzează arsurile la stomac

CITESTE SI: Suc de varza: iti VINDECA stomacul si te scapa de alte 3 BOLI!

Consuma carbune activ
Potrivit cercetatorilor britanici, carbunele activ absoarbe acidul care provoaca arsuri stomacale si balonare. Adauga o lingurita de pudra de carbune activ in shake-ul tau preferat si bea continutul. Daca nu vrei sa apelezi la aceasta procedura poti sa iti administrezi o capsula care contine carbune activ. Indiferent de metoda aleasa vei simti imediat rezultatul.

Semintele de fenicul
De mii de ani oamenii apeleaza la semintele de fenicul pentru a scapa de arsurile stomacale. Potrivit site-ului msn.com, acest remediu este foarte eficient pentru ca semintele contin uleiuri vegetale esentiale ce te scapa de greata. Feniculul controleaza si starile de flatulenta. Consuma o lingurita de seminte de fenicul, mesteca-le, apoi inghite-le cu un pahar de apa.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top