Connect with us

Revistateo.ro

nunta

Astro-FUN

Află ce nuntă vei avea în funcție de zodia ta

Fiecare dintre noi are propriile planuri atunci când se gândește la nuntă. Uite ce spun astrele despre modul în care se va desfășura cea mai importantă zi a vieții tale.

CITEȘTE ȘI: DE CE E NEVOIE DE DOMNIȘOARE DE ONOARE LA NUNTĂ

Berbec. Vei vrea să ai aproape de tine absolut toți prietenii și toată familia pentru a celebra această zi unică zi. Pentru că miresele din această zodie au tendința de a fi nonconformiste, vei avea o rochie nu tocmai albă, fie bej, fie un roz pal. Culoarea predominantă va fi roșul, așa că profită de ocazie și poartă o pereche de pantofi roșii, care să iasă în evidență.

Taur. Nativii acestei zodii vor avea parte de o nuntă clasică, dar foarte elegantă. O rochie simplă și frumoasă de mireasă îți va pune în valoare silueta, iar invitații vor fi răsfățați cu cele mai bune bucate.

Gemeni. Nimic nu este simplu și ușor pentru nativii din zodia gemeni, iar acest lucru este valabil și în cazul nunții. Îți vei dori ceva ieșit din comun, culori magice și o rochie pe măsură. Culorile specifice vor fi auriul sau argintiul.

Rac. Nativii zodiei preferă nunțile intime, la care să fie invitați doar prietenii apropiați ți rudele. Chiar și așa, te vei bucura de o nuntă minunată într-un stil tradițional. Mireasa poate purta o rochie cu modele tradiționale românești.

Leu. Când vine vorba de nuntă, leii se vor da peste cap să organizeze cea mai uimitoare petrecere la care au fost vreodată invitații, iar acest lucru le va reuși de minune. Locația superbă, aranjamentele minunate și rochia de mireasă vor fi pe placul tuturor.

Citește mai departe în pagina 2 – dă click în partea de jos a paginii.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top