Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Afla care este NUMARUL SANATATII TALE si vezi la ce BOALA esti predispus!

Numerologia este plina de taine. In cifrele care ne definesc existenta sunt inscrise nu doar caracteristicile noastre sau destinul amoros ci si starea de sanatate. Descopera prezentarea numerica a bolilor la care esti predispus, in functia de ziua in care te-ai nascut.

Cifra sau numarul sanatatii incepe de la 1 si se termina la 9. Este calculata in functie de ziua in care te-ai nascut. Mai exact, se aduna cele doua numere din data nasterii tale pentru a se obtine cifra starii de sanatate. Exemplu: Daca te-ai nascut pe 17 a lunii (indiferent de luna) atunci 1+7 va fi 8, deci cifra sanatatii este 8. Daca, dimpotriva, te-ai nascut pe 28 atunci, avand in vedere ca 2+8 este 10, se va aduna inca o data rezultatul obtinut si anume 1+0 = 1, deci numarul sanatatii tale va fi 1. Vezi mai jos toate interpretarile!

NUMARUL SANATATII 1

Pentru persoanele nascute pe 1, 10, 19, 28 a lunii. Pozitivitatea ta are un impact foarte important asupra sanatatii. Jovialitatea te face sa simti mai putin durerile musculare si oculare. Ochii, inima si sangele sunt punctele tale vulnerabile.

NUMARUL SANATATII 2

Pentru persoanele nascute pe 2, 11, 20, 29. Problemele stomacale te vor urmari toata viata, principalele afectiuni la care esti predispus fiind indigestia, constipatia cronica sau diabetul.

CITESTE SI: 5 boli pe care le poti avea daca AMETESTI

CITESTE SI: Mana Maicii Domnului: planta care VINDECA de boli

NUMARUL SANATATII 3

Pentru persoanele nascute pe 3, 12, 21, 30. Reusesti sa mentii un echilibru alimentar de-a lungul vietii insa trebuie sa stii ca ficatul este expus mereu la afectiuni. Pot aparea dezechilibre si in ceea ce priveste circulatia arteriala.

NUMARUL SANATATII 4

Pentru persoanele nascute pe 4, 13, 31. Trebuie sa ai mare grija de oase, dinti si articulatii. Te imbolnavesti greu, ce-i drept, dar te refaci la fel de greu.

NUMARUL SANATATII 5

Pentru persoanele nascute pe 5, 14, 23. Insomniile iti pot da peste cap mai multe sisteme, incepand cu cel nervos. Mare atentie la plamani, sunt expusi unor probleme de sanatate destul de mari.

NUMARUL SANATATII 6

Pentru persoanele nascute pe 6, 15, 24. Coardele vocale sunt se afla mereu intre ciocan si nicovala la tine. Ragusesti foarte usor si racesti la fel de repede.

NUMARUL SANATATII 7

Pentru persoanele nascute pe 7, 16, 25. Poti realiza performante fizice uluitoare. Corpul si mintea te ajuta foarte mult, avand toate datele de a fi un campion in orice domeniu vrei. Insa, acest lucru atrage cu sine alte probleme: afectiuni urinare, dureri musculare, iritatii ale pielii, fragilizarea oaselor cu timpul.

NUMARUL SANATATII 8

Pentru persoanele nascute pe 8, 17, 26. Ai un risc crescut de a ajunge pe masa operatiei, pentru probleme minore. Ai grija de organele sexuale si de creier!

CITESTE SI: Ce boli vindeca smirna, un medicament biblic miraculos

CITESTE SI: Ritualul de magie alba care alunga bolile

NUMARUL SANATATII 9

Pentru persoanele nascute pe 9, 18, 27. Iti fac necazuri sistemul limfatic si psihicul. Stai prost cu nervii, te stresezi, te agiti si te deprimi foarte repede. Esti expus des la lesinuri si la insolatie pe timpul verii. Ai grija ce fel de alimente consumi deoarece ficatul tau este fragil.

Sursa foto: lambie-nairn.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top