Connect with us

Revistateo.ro

Afla care este motto-ul zodiei tale

Stiri

Află care este motto-ul zodiei tale

Cu siguranţă că ştii care sunt aspectele definitorii ale zodiei tale, cu cine eşti compatibil, care este culoarea benefică, perioada din tipul zilei care îţi prieşte, ce planete te influenţează şi multe altede despre zodia ta. A venit momentul să afli şi care este mott-ul care îţi defineşte semnul zodiacal.

Berbec. Pentru că este o zodie masculină de foc, predominant activă şi guvernată de planeta Marte, planeta care sporeşte energia fizică, agresivitatea, curajul, îndrăzneala şi vitalitatea, dar şi imprudenţa, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenţa, nervozitatea, spiritul răzbunator, mott-ul lor este  ,,Te joci cu focul, te arzi.”

Taur. Tocmai pentru că munceşte plin de conştiinciozitate, îşi vede de treaba sa, face totul pentru a-şi asigura propriile nevoi , motto-ul zodiei este ,,În momentul în care ne acceptăm limitele noi mergem dincolo de ele.”

Gemeni. Pentru că preferă schimbările, stimulările permanente, noile experienţe, şarmul îl scoate în evidenţa în orice împrejurare, nativului rac i se potriveşte motto-ul ,,Persoanele cu interese diverse trăiesc fericite.”

Rac. Este o zodie ambiţioasă pe plan profesional şi foarte ataşată de propria familie, mereu dispusă să facă compromisuri pentru a fi bine alături de cei dragi şi pentru a avea o viaţă fericită, tocmai din acest motiv motto-ul lor este ,, Nu renunţa niciodată la visele tale, oricat de greu ţi-ar fi.”

CITEŞTE ŞI: CUM IUBESC ZODIILE

Leu. Firea sa extrovertită îl ajută să câştige mereu popularitate,  de multe ori devenind la exuberant, amator de plăceri periculoase, dar totuşi un om care nu vrea să rănească pe nimeni din jurul lui, motto-ul leului este ,,Viaţa e ca pokerul: dacă nu pui nimic la bătaie, nu ai ce să câştigi.”

Fecioara. Una dintre cele mai optimiste zodii, ea poate cu uşurinţă să depăşească şi cele mai întunecate momente, motto-ul ei fiind ,,Atât timp cât mai putem zâmbi, cauza nu-i încă pierdută.”

Balanţa. Personalitatea individului este foarte deschisă spre lume, public, societate, lumea largă fiind cel mai important spaţiu de manifestare al preocupărilor sale ,,O persoană inteligentă rezolvă o problemă, iar o persoană înţeleaptă o evită.”

Scorpion. O persoană pragmatică şi foarte bine ancorată în realitate, al cărei motto este ,,Prefer jumătatea goală a paharului dacă cealaltă jumătate e plină cu venin.”

Săgetator. Eternul visător al dragostei ca în poveşti, săgetătorul are ca motto ,,Foloseste-ti mintea, dar urmează-ţi inima.”

Capricorn. Semnul zodiacal ce mereu a dat dovadă de corectitudine în orice împrejurare, chiar dacă nu era avantajat, motto-ul lor este ,,Virtutea nu este o abilitate, ea este o atitudine.”

Varsător. Cel mai creativ semn al zodiacului, varsătorul dă naştere ideilor avansate, moderne, neobişnuite, soluţiilor radicale, chiar imposibile, motto-ul zodiei fiind ,,Prefer să fiu un pic ciudat decât plictisitor ca alţii.”

Peşti. Acest nativ este impresionabil şi compasiv, blând şi amabil, visător şi idealist, motto-ul lui fiind ,,Nu înceta niciodată să crezi în visele tale.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top