Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Adio WI-FI gratuit si cartele reincarcabile fara buletin

O noua lege obliga toti operatori sa ceara actele de indentitate ale clientilor care isi doresc sa cumpere o cartela reincarcabila, iar cei care au deja cartele trebuie sa mearga in magazine pentru oferirea datelor personale. Odata cu intrarea in vigoare a legii clientii au la dispozitie 6 luni pentru a face demersurile necesare, altfel cartela lor va fi dezactivata fara posibilitatea recuperarii numarului de telefon.

Vrei internet WI-FI gratuit? Trebuie sa iti dai datele din buletin

Daca oferirea buletinului pentru cartelele de telefonie nu vi se pare un lucru absurd, parlamentarii obliga toate localurile si operatorii care ofera servicii de internet wi-fi gratuit sa ceara datele clientilor inainte de a se conecta in retea. Datele vor putea fi oferite prin intermediul telefonului, inainte de a va conecta la reteaua de internet.

Sunt curios cine isi va lasa datele intr-o pagina de internet care poate fi nesigura pentru a folosi WI-FI gratuit? Insa legea este lege iar patronii de restaurante sau localuri trebuie sa se conformeze. Este important de spus ca datele date vor fi stocate 6 luni si abia apoi se vor sterge.

Ce parere aveti despre aceasta decizie?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top