Connect with us

Revistateo.ro

Sunt cateva adevaruri pe care femeile evita sa le spuna partenerilor de cuplu. Afla care sunt acestea si de ce le evita femeile.

Cuplu

Adevaruri pe care femeile evita sa le spuna partenerilor de cuplu

Cateva femei au dezvaluit ce adevaruri evita sa spuna cand sunt intr-o relatie. Mai jos vei gasi dezvaluirile lor. Afla care sunt adevarurile pe care unele femei evita sa le spuna partenerului de cuplu.

Ce evita femeile sa le spuna partenerilor de cuplu

„I-am spus ceea ce le spun de obicei barbatilor cu care am o relatie. I-am spus ca el este cel mai bun. Si a fost adevarat o singura data”, a spus Lily, in varsta de 27 de ani.

„Mereu mint in legatura cu numarul iubitilor pe care i-am avut. Barbatii nu vor sa auda ca ai avut numai doi parteneri de cuplu, insa nici nu vor sa stie ca ai avut prea multi. Asa ca mereu spun un numar fals”, a spus Taylor, in varsta de 29 de ani.

„I-am spus iubitului meu ca niciodata nu vorbesc cu prietenii mei despre viata mea sexuala. Insa, ei stiu fiecare loc in care am facut sex si fiecare jucarie sexuala pe care am folosit-o. Ce pot sa spun? Imi place sa vorbesc despre asta”, a declarat Donna, in varsta de 28 de ani.

„Am jurat ca niciodata nu m-am gandit la altcineva in timp ce faceam sex cu el. Dar s-a intamplat. Ocazional. Sunt om. Sunt convinsa ca si el face acelasi lucru”, a spus Ginger, in varsta de 22 de ani.

„Nu sunt atat de flexibila pe cat crede partenerul meu. Unele pozitii pe care le vrea, sunt incomode. Dar ma comport de parca totul este in regula, pentru ca suntem la inceputul relatiei si vreau sa aiba o parere buna despre mine”, a spus Amanda, in varsta de 26 de ani.

„Am mimat orgasmul o data sau de doua ori. Poate fi o minciuna lucrul acesta?”, a spus Cami, in varsta de 28 de ani.

„I-am spus unui fost iubit ca imi place sa fac sex cu el, desi actul sexual nu era nici macar acceptabil. Mare greseala. Dupa aceea, in timpul sexului a facut aceleasi lucruri care nu imi placeau, crezand ca imi placeau. Niciodata nu voi mai minti in legatura cu acest lucru”, a spus Max, in varsta de 22 de ani.

Articole pe aceeasi tema:

Cele 10 intrebari legate de partenerul de cuplu care iti arata ca nu esti intr-o relatie care poate avea un viitor

10 semne care iti arata ca esti prioritatea lui

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top