Connect with us

Revistateo.ro

Adevarul despre tine e la degetul mic! Ce spun amprentele despre tine

Stiri

Adevarul despre tine e la degetul mic! Ce spun amprentele despre tine

Cercetatorii americani au realizat un studiu din care rezulta ce spun amprentele despre tine.

Specialistii in analizele comportamentale au facut un studiu din care rezulta faptul ca amprentele noastre dezvaluie o serie de caracteristici despre personalitatea noastra.

Exista trei tipuri de amprente: buclate, curbilinii si concentrate (sau circulare).

Amprentele buclate

Acest tip de amprenta este cea mai comuna printre europeni. Daca amprentele tale arata asa, esti o persoana calma si echilibrata, simpatica, dornica sa ii ajute mereu pe ceilalti.

Ce spune despre tine muzica pe care o asculti

Află NUMĂRUL TĂU EMOȚIONAL printr-un joc rapid! Vezi ce spune despre tine!

Sari cu usurinta in ajutorul celor de langa tine. Lumea te recunoaste datorita harniciei si modului in care stii sa iti asumi responsabilitatile in fata greutatilor, in situatii de criza.

Adevarul despre tine e la degetul mic! Ce spun amprentele despre tine

Esti desul de previzibil din punct de vedere emotional si asta deoarece defilezi intotdeauna cu inima deschisa. Din punct de vedere psihologic, ai un caracter sangvin, adica detesti munca obositoare si pledezi mai degraba pentru lucrurile creative.

Te poti numi cu lejeritate un visator.

Amprentele curbilinii

Adevarul despre tine e la degetul mic! Ce spun amprentele despre tine
Esti energic si increzator. Determinarea ta poate fi observata din miscarile tale, postura, felul in care mergi. Esti destul de capos si niciodata nu iti place sa asculti ordinile celor din jur.

Nu iti place sa iti fie subjugata autoritatea si poti avea probleme de adaptare la mediile noi in care pasesti. Aduni impresii din activitati practice, desi de multe ori preferi sa utilizezi alte persoane pentru atingerea obiectivelor.

Psihologic vorbind, ai un temperament coleric. Valorifici expresivitatea si stii sa citesti limbajul corporal al oamenilor.

Amprentele concentrate

Adevarul despre tine e la degetul mic! Ce spun amprentele despre tine
Daca amprentele tale se concentreaza spre buricul degetelui, esti o persoana marinimoasa. Esti talentat, rapid de inteles si de integrat in orice cerc social. Ai un spirit analitic iesit din comun. Ai tendinta de a te apuca de mai multe lucruri deodata.

Esti imprevizibil din punct de vedere emotional si, de cele mai multe ori, iti ascunzi gandurile si sentimentele adevarate. Esti capabil de autoreflectie si niciodata nu vei fi 100% multumit de realizarile tale, oricat de succes ar fi. Din punct de vedere psihologic, ai un temperament flegmatic.

Mizezi pe expresivitate si poti fi un avocat de succes: studiile juridice, de cercetare ori jurnalistice ti se potrivesc de minune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top