Connect with us

Revistateo.ro

Adevărul despre cum a slăbit Silvia Dumitrescu. La ce aliment a renunțat de tot

Dieta si Sport

Adevărul despre cum a slăbit Silvia Dumitrescu. La ce aliment a renunțat de tot

În doar 5 luni de zile, Silvia Dumitrescu și-a pus ambiția la bătaie. A reușit să slăbească 15 kilograme cu o metodă despre care merită să știe toată lumea.

„Mai mănânc din când în când și câte o plăcințică, dar am cam renunțat la dulciuri: torturi de ciocolată, prăjituri. Nu-mi mai îndulcesc cafeaua, mă plimb în parc în fiecare zi. Am pe telefon când fac 8.000 de pași, 10.000 de pași.

Pur și simplu am avut colesterolul cam mare și mi s-au interzis anumite alimente, ca prăjelile. Scăpând de aceste alimente, am reușit să mănânc și la ore fixe. Mănânc de toate, dar nu renunț la ore fixe.

Micul dejun pe la 10, prânzul pe la 14:30, cina pe la 19:00. Am slăbit 15 kilograme în 4-5 luni. Acum trebuie să mă opresc.

Eu am oprit niște haine din perioada lansării mele. Le-am dat jos ca să le aranjez și m-au încăput! Am fost foarte fericită”, a povestit Silvia Dumitrescu în cadrul emisiunii “Star Matinal”.

S-a zvonit că artista de 58 de ani ar fi avut probleme medicale din cauza cărora a fost nevoită să slăbească. „M-a învăţat cineva să mănânc la ore fixe. Mănânc mai puţin. Am renunţat la dulce. Am avut şi colesterolul puţin mare şi a trebuit să mănânc foarte sănătos.

La dulce mi-a fost cel mai greu să renunţ. Am slăbit 13-14 kilograme. Văd aşa după haine că încep să cadă de pe mine”, a spus Silvia Dumitrescu într-o emisiune de televiziune.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Melania Trump 5 kilograme înainte să fie prima doamnă a Americii

Cum a slăbit ducesa de Cambridge după ce a născut pentru a treia oară. Dieta minune a soției prințului William

Mihaela Bilic nu agreează dieta cu fructe

Mihaela Bilic spune că fructele nu sunt o alegere tot timpul inteligentă în curele de slăbire.

„Fructoza oboseste ficatul. Toata lumea stie ca alcoolul e un produs care se metabolizeaza exclusiv in ficat si ca urmare, consumat in exces, poate duce la steatoza hepatica (ficat gras), colesterol si trigliceride crescute si grasime pe/in abdomen.

Adica acea grasime care se infiltreaza printre organele interne, le sufoca si le imbolnaveste, chiar daca pe cantar nu avem o greutate de speriat”, susține nutriționistul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top