Connect with us

Revistateo.ro

Adelina Pestrițu a ajuns la spital pentru că a încercat să slăbească

Diverse

Adelina Pestrițu a ajuns la spital cu doi ani în urmă pentru că a încercat să slăbească

Toate femeile vor să arate bine și să scape de kilogramele în plus. Adelina Pestrițu a vrut să scape de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt. Cu aproape doi ani în umră, în anul 2016, a vrut să scape de trei kilograme în cinci zile. Iar lucrul acesta a avut consecințe neplăcute. Vedeta a ajuns la spital.

A ajuns la spital deoarece a vrut să slăbească

Pentru a slăbi atât cât și-a dorit, într-un timp scurt, Adelina Pestrițu a decis cu doi ani în urmă să se înfometeze. A crezut că aceasta este soluția pentru a ajunge la greutatea visată. Astfel, timp de cinci zile, vedeta nu a mâncat aproape nimic. Organismul ei a avut de suferit deoarece nu a primit nutrienții de care avea nevoie. Drept urmare, Adelina Pestrițu a ajuns la spital.

„M-am înfometat 5 zile în speranța că mai slăbesc 3 kg. Mi-am dat organismul peste cap și am ajuns pe patul de spital cu dureri de stomac. Am încercat toate dietele și tot cea impusă de mine a dat rezultate. Trebuie să-ți cunoști foarte bine organismul înainte să începi o dietă, să vezi exact la ce răspunde”, a spus atunci Adelina Pestrițu, citată de viva.ro.

Acum, bruneta este însărcinată. Urmează să aducă pe lume o fetiță.

CITEȘTE ȘI: Adelina Pestrițu a aflat sexul bebelușului: E fetiță

CITEȘTE ȘI: Ce va face Adelina Pestrițu după ce va naște. Hotărârea a fost luată deja!

Adelina Pestrițu va naște în luna august. A dezvăluit numele fetiței ei

Au mai rămas câteva luni până când Adelina Pestrițu își va ține în brațe fetița. În luna august, vedeta va aduce pe lume primul ei copil. A spus cum se va numi fetița ei. Va avea un nume deosebit. Mai jos vei găsi declarațiile vedetei, oferite în exclusivitate pentru VIVA!.

Adelina Petrițu trece printr-o frumoasă perioadă. Urmează să devină mamă pentru prima dată. A dezvăluit și numele deosebit ales pentru fiica ei. Iată ce a declarat vedeta în exclusivitate pentru VIVA!. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top