Connect with us

Revistateo.ro

Adela Popescu, probleme cu sarcina: „Nu m-am simțit grozav...”

Staruri

Adela Popescu, probleme cu sarcina: „Nu m-am simțit grozav…”

Adela Popescu urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil și așteaptă cu nerbădare să își strângă bebelușul în brațe. Prezentatoarea TV a dezvăluit problemele cu care se confruntă în ultima perioadă din cauza sarcinii.

Vedeta este extrem de obosită din cauza sarcinii, iar primele trei luni au fost foarte grele pentru ea.

Citește și: Adela Popescu este însărcinată

Câteva zile de greață, dar nu de speriat, în schimb somnolență la greu. Efectiv îmi cădea capul într-o parte și adormeam. Asta în primul trimestru.

Sunt mai relaxată de data asta, trebuie să mă gândesc puțin să îmi amintesc în câte săptămâni sunt, ceea ce la prima sarcină mi se părea de neacceptat. Știam, și eu și Radu, cu exactitate în câte săptămâni, zile, chiar și minute eram. 🙂

Citește și: Adela Popescu a făcut anunțul după ce a fost la medic. Ce se întâmplă cu vedeta?

Acum tocmai am renunțat la vitaminele pe care doctorul mi le-a prescris din trimestrul 2, pentru că nu m-am simțit grozav de la ele. La prima sarcină nu mi-au fost recomandate, însă acum, după doi ani de alăptat și multe nopți nedormite a considerat necesar” a spus Adela Popescu.

Adela a ajuns la spital zilele trecute

La fel ca la prima sarcină, Adela a preferat să țină sarcina ascunsă pentru câteva luni. În luna iunie 2016, aceasta l-a adus pe lume pe Alexandru.

Zilele trecute, vedeta a dezvăluit că a mers la medic pentru un control pe care toate femeile trebuie să îl facă. Adela Popescu a mers la un control de rutină efectuat la nivelul sânilor. Acum, fiind însărcinată din nou, artista trebuie să aibă grijă de ea și să meargă periodic la control.

„La vizita trecută mi-a spus că totul e în regulă, dar că își dorește o reevaluare la câteva luni după ce întrerup alăptarea, astfel, rezultatul fiind cu adevărat sigur. Recomand tuturor mămicilor un control mamar după întreruperea alăptării și nu numai. Prevenția salvează vieți!”, a scris Adela Popescu pe contul ei de pe o rețea de socalizare. De asemenea, a postat și o fotografie alături de medicul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top