Connect with us

Revistateo.ro

Adela Popescu a nascut un baietel de nota 10

Stiri

Adela Popescu a nascut un baietel de nota 10

Adela Popescu a nascut un baietel de nota 10. Actrita si  prezentatorul tv Radu Valcan se declara cei mai fericiti parinti.

Cantareata si actrita Adela Popescu a preferat sa nasca natural, noteaza baby.unica.ro. „Adela a nascut in aceasta dimineata. Baietelul nostru a avut nota 10 la nastere. Sunt amandoi foarte bine. Emotiile nu se pot exprima in cuvinte. Suntem foarte fericiti”, a declarat Radu Valcan extrem de fericit si de mandru.

Aceasta femeie a nascut cel mai greu copil din lume. Uite cat cantareste!

Ce a ascuns Adela Popescu despre sarcina ei

„Nu-mi displace catusi de putin sa-mi petrec tot timpul acasa. Muncesc de mica. Asa am vrut, asa s-a intamplat. Acum, manata de maternele-mi instincte, am hotarat ca ar fi intelept sa iau o mica pauza.

Sa ma odihnesc, sa citesc sub salcia din curte, sa ma uit la seriale, sa mananc cirese, sa spal vase, sa matur terasa, sa miros trandafirii, sa dorm la pranz si apoi sa o iau de la capat fara niciun sentiment de vinovatie.

Sunt femeie de casa. In sensul cat se poate de practic. Si nu-mi displace catusi de putin”, scria Adela Popescu cu cateva zile inainte sa nasca. Deocamdata, nu se stie ce nume de botez va primi micutul.

ALTE MAMICI CELEBRE CARE AU NASCUT ANUL ACESTA

ANCA SEREA

Anca Serea i-a tinut in suspans pe prietenii si fanii sai si, inainte sa nasca, a postat pe Facebook un mesaj amuzant: „BRB, nasc! Doamne ajuta!”. AFLA MAI MULTE DESPRE SARCINA ANCAI SEREA AICI

VALENTINA PELINEL

Valentina Pelinel l-a adus pe lume miercuri dimineata (n.r.: 8 iunie 2016) pe Christian, baietelul pe care l-a facut cu celebrul dinamovist Cristi Borcea. Fostul manechin a primit un buchet de flori din partea afaceristului pentru a o felicita, scria presa tabloida cum 3 zile. CITESTE MAI MULTE AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top