Connect with us

Revistateo.ro

Adaugă un plus de farmec ținutelor tale, cu ajutorul acestor trucuri

Stiri

Adaugă un plus de farmec ținutelor tale, cu ajutorul acestor trucuri

Vara este anotimpul ideal pentru a încerca noi trucuri și tendințe pe care ți-ai dorit să le încerci pe tot parcursul anului. Iată cum poți adăuga un plus de farmec ținutelor tale!

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ TE ÎMBRACI VARA LA BIROU

Garderoba ta de vară are nevoie de câteva îmbunătățiri? Poate ar trebui să iei în calcul câteva dintre următoarele trucuri, cate te vor ajuta să creezi ținute minunate, ce vor atrage toate privirile. Nu este dificil să adaugi un plus de farmec, însă ai nevoie de multă imaginație! Pentru început ai putea să alegi articole vestimentare care aduc un strop de culoare ținutelor pe care le alegi. Mizează pe nuanțe de neon, care în combinație cu culorile neutre vor da naștere unor outfit-uri absolut senzaționale.

Nu te limita! Încearcă să optezi pentru articole îndrăznețe, chiar dacă acest lucru te obligă să ieși din zona de confort. Te simți nesigură atunci când fuste scurte? Alege o rochiță deasupra genunchiului, cu o croială care te avantajează și o culoare îndrăzneață. În scurt timp te vei obișnui și vei vedea că toate privirile vor fi ațintite asupra frumuseții tale! Vara este perioada ideală pentru a încerca lucruri noi!

Combină imprimeurile! La prima vedere poate fi o decizie riscantă, mai ales dacă nu te numeri printre persoanele cu un simț estetic excelent. Totuși, cu ajutorul imaginației poți reuși să asociezi haine și print-uri într-un mod armonios. Găsește articole vestimentare cu imprimeuri diferite, dar culori potrivite, care se completează perfect. Vei obține o ținută ieșită din comun, care te va face să te simți în centrul atenției!

Nu te teme de culoare! Încearcă nuanțe puternice, care nu fac parte din garderoba ta de zi. Alege un top cu păsări flamingo sau o pereche de cercei în formă de palmier, pentru un aer tropical, perfect pentru o vară toridă.

Sursa foto: awaywiththefairiesblog.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top