Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Actrița Liza Minelli este tratată de medici pentru „ABUZ DE SUBSTANȚE”

Liza Minelli primește tratament medicamentos pentru „abuz de substanțe”, fiind internată într-un centru de dezintoxicare din Malibu. Actrița și cântăreața americană face progrese notabile privind recuperarea, spun reprezentanții vedetei pentru presa americană.

Liza Minelli a ajuns în centrul de refacere timp de câteva zile pentru că a consumat alcool în exces, fiind dependentă de băuturile alcoolice și alte substanțe. Actrița nu se află prima dată într-un centru de reabilitare, un episod similar având loc acum 11 ani, în 2004.

CITEȘTE ȘI: CÂT DE DES SE SPALĂ JENNIFER ANISTON PE CAP

Reprezentantul divei americane a spus pentru TMZ.COM că „Liza a luptat toți acești ani împotriva abuzului de substanțe”, însă în cele din urmă aceasta a recidivat.

Liza Minelli nu este singura persoană din familia ei care abuza de substanțe periculoase organismului. Mama ei, Judy Garland, a murit în 1969 în urma unei supradoze. În 2010, Liza a primit o ofertă de a realiza reality-show-ul „Celebrity Rehab”, însă a refuzat-o, considerând o jignire această propunere.

Liza Minelli (69) este fiica actriței Judy Garland, la rândul ei o actriță și cântăreață apreciată în Statele Unite. A jucat în mai multe filme celebre printre care „New York, New York” (1977), „Unzipped” (1995) sau „The Oh in Ohio” (2006).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top