Connect with us

Revistateo.ro

Aceste viitoare mame au ramas socate cand au privit ecografiile bebelusilor

Stiri

Aceste viitoare mame au ramas socate cand au privit ecografiile bebelusilor

30 de viitoare mame din Ontario, Canada au ramas pur si simplu socate cand au primit ecografiile bebelusilor lor. Toate cele 30 de femei au primit aceeasi poza 3D de la clinica la care mergeau pentru urmarirea sarcinii.

Totul a inceput cand o viitoare mamica a postat pe un grup de pe Facebook ecografia cu bebelusul sau si le-a rugat si pe celelalte mame sa faca acest lucru. Mai multe femei au realizat ca ecografiile pe care le aveau acasa erau pur si simplu identice. Aceasta fotografie se afla chiar si pe site-ul clinicii care a facut aceasta greseala.

CITESTE SI: NU MAI FOLOSI TELEFONUL MOBIL NOAPTEA! UITE CE SE POATE INTAMPLA

CITESTE SI: DE CE PRINTUL WILLIAM SI KATE MIDDLETON NU SE TIN DE MANA IN PUBLIC

Toate cele 30 de femei au mers la control la aceasta clinica si fiecare dintre ele a platit aproximativ 100 de dolari pentru consultatie. Unele dintre acestea au declarat ca la inceput ecografiile erau incetosate, insa tehnicianul le-a mai scos o data si ele au iesit mai clare. Acest tip de ecografie 3D cu ultrasunete nu este recomandata de catre majoritatea medicilor din Ontario, insa multe femei apeleaza la ea pentru a-si vedea viitorul copilas.

„Sunt foarte nervoasa si frustrata. Sa profiti de pe urma oamenilor in acest fel este teribil. O multime de femei platesc bani grei pentru a se asigura ca totul merge bine cu sarcina si pentru a avea o conexiune cu bebelusul.” a declarat Carolyn Yeo, uan din mamele care au trecut prin acest cosmar.

Unul dintre proprietarii clinicii a declarat că fotografiile duplicate au fost cauzate de o eroare de calculator. El sustine ca cel mai probabil este vorba despre un virus care a impiedicat imaginile sa ajunga in dosarul fiecarei gravide din sistem. Se pare ca problema a fost rezolvata si fiecare dintre cele 30 de viitoare mame va primi banii inapoi sau va putea face o noua ecografie. Totusi, acest lucru nu sterge gustul amar cu care au ramas femeile in urma acestei experiente.

sursa foto: ultrasoundschoolsinfo.com

1 Comment

1 Comment

  1. No Name

    2016-05-23T17:11:03+03:00 at 2016-05-23T17:11:03+03:00

    „Cand” învățăm să punem și noi diacriticele, dacă tot scriem și publicăm articole!?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top