Connect with us

Revistateo.ro

Aceste probleme ale pielii semnaleaza boli mai grave

Sanatate

Aceste probleme ale pielii semnaleaza boli mai grave

Stiai ca aceste probleme ale pielii semnaleaza boli mai grave?

Deseori pielea ta iti da anumite semnale in legatura cu starea in care se afla organismul tau. Daca ai zone mici de piele uscata pe corp, cel mai probabil esti deshitratat. Totusi, daca acest simptom este insotit de oboseala, constipatie, si kilograme in plus, este foarte posibil sa te confrunti hipotiroidism. Aceasta boala poate fi diagnosticata cu ajutorul unui test de sange. Pielea uscata poate fi si semnul unei deficiente de acizi grasi omega 3.

Printre cele mai frecvente probleme ale pielii se numara si roseata. Aceasta poate semnala rozaceea, boala care se manifesta prin pete rosii sau roseata permananeta a fetei. Rozaceea poate fi inrautatita de mai multi factori: vreme rece, consumul de alcool, consumul de mancaruri picante, sau stres. Exista si cazuri foarte grave in care sanatatea ochilor este afectata. De aceea trebuie sa mergi la medic imediat ce ai astfel de simptome.

CITESTE SI: SUCUL DIN 3 INGREDIENTE CARE PREVINE CANCERUL

CITESTE SI: CEAIUL CARE COMBATE RETENTIA DE APA

In ultimul timp ti-au aparut multe alunite? Ar fi cazul sa faci un control de urgenta. Desi in majoritatea cazurilor alunitele sunt complet inofensive, exista si persoane care se confrunta cu aparitia acestor probleme ale pielii atunci cand sufera de boli grave. Daca alunitele au o forma sau o culoare ciudata, este posibil sa fie un semn de aparitie a cancerului de piele.

Desi multe femei se confrunta cu cosurile, la unele persoane acestea apar atunci cand sufera de sindromul ovarelor polichistice. Acest lucru se intampla atunci pe langa cosuri, menstruatia este neregulata, iti creste par in exces pe corp si iei in greutate foarte rapid.

Sursa foto: forcesofnature.ca

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top