Connect with us

Revistateo.ro

Aceste bauturi banale topesc grasimea

Stiri

Aceste bauturi banale topesc grasimea

Bineinteles ca atunci cand te apuci de o cura de slabit, vei elimina din start sucurile carbogazoase, acele marci pe care le vezi peste tot pe afise si in magazine si e greu sa le rezisti.

Exista insa trei bauturi sanatoase care te ajuta in procesul pierderii kilogramelor: apa cu gheata si lamaie, cafeaua si ceaiul verde.

Un studiu al cercetatorilor germani releva faptul doua pahare de apa in plus fata de normalul consumat intr-o zi cresc metabolismul cu aproximativ 30%. Consumul de apa ajuta la eliminarea toxinelor, si, potrivit aceluiasi studiu, s-a constata ca daca bei opt pahare cu gheata pe zi elimini in doi timpi si trei miscari 200 de calorii. Fibrele pectine din lamaie combat foamea, ceea ce inseamna ca lamaia cu apa sunt ingrediente numai bune pentru topirea grasimii.

Poti bea cafea si dupa masa, nu doar atunci cand te trezesti. Cafeaua are rolul de a stimula si a accelera tranzitul intestinal.

American Journal of Clinical Nutrition scrie ca persoanele care beau cate 4 cesti de ceai verde pe zi pierd 3 kilograme in doar doua luni. Substanta antioxidanta EGCG din planta de ceai verde accelereaza temporar metabolismul. Ceaiul baut la temperaturi extreme accelereaza procesul de ardere a grasimilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top