Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

FOTO: A baut zilnic CEAI VERDE, timp de UN AN. Cum arata acum

Samantha Rees este una dintre acele femei care revolutioneaza Internetul prin puterea exemplului. In urma cu un an de zile, tanara in varsta de 30 de ani cantarea 110 kilograme si principala ei ambitie era sa aiba un corp normal. A reusit consumand ceai verde zilnic.

Samantha Rees are 30 de ani si doi copii. Extrem de deprimata din cauza felului in care arata, aceasta s-a gandit sa urmeze o dieta care presupunea consumul a 9 cani de ceai verde in fiecare zi. Ceaiul verde i-a tinut si de sete dar a si hranit-o, provocandu-i senzatia de satietate si reusind astfel sa aiba un corp la care nu visa niciodata.

Medicii recomanda adesea ceaiul verde datorita antioxidantilor pe care ii contine iar Samantha a profitat din plin de beneficiile acestei bauturi minune. Femeia spune ca a inceput sa devina obsedata de fizicul ei, iar aceasta obsesie a functionat, tinandu-se de regimul autoimpus.

ceai - 06082015 - 3

CITESTE SI: În ce constă DIETA CU ARGILĂ, cea mai nebunească metodă de slăbit din lume

Tanara a slabit nu mai putin de 53 de kilograme. Despre incredibilul ceai verde, Samantha nu avea o parere buna la inceput: „M-am fortat sa beau prima ceasca deoarece avea un gust oribil. Cu timpul m-am obisnuit si astazi ma pot bucura de o viata sanatoasa”, a declarat aceasta pentru presa internationala.

ceai - 06082015 - 4

CITESTE SI: UNDE ajunge, de fapt, GRĂSIMEA, după ce ai slăbit

In doar prima luna, cu 9 cani de ceai verde pe zi, Samantha a dat jos 16,5 kilograme. La fiecare ora aceasta consuma in mod riguros ceaiul, acesta devenind un stil de viata pentru care cei din jurul ei o priveau destul de ciudate. Rezultatele insa au meritat orice efort!

Sursa foto: huffingtonpost.com, thesun.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top