Connect with us

Revistateo.ro

Acest suc dizolva grasimea rapid si te scapa de kilogramele in plus

Cura de Slabire

Acest suc dizolva grasimea rapid si te scapa de kilogramele in plus

Prepara si tu acest suc plin de vitamine care te va ajuta sa slabesti mai repede decat crezi!

Sucurile sunt foarte usor de digerat si contribuie din plin la sanatatea organismului, oferind nutrienti importanti pe care corpul ii absoarbe mult mai usor. Fructele si legumele proaspete sunt ideale in orice cura de slabire, iar daca le transformi in suc obtii foarte multe beneficii. Combina-le in mod inteligent si poti obtine o bautura care dizolva grasimile rapid!

Pentru a prepara sucul care te ajuta sa slabesti ai nevoie de un grapefruit mare, o lamaie, o mana de menta proaspata si 5-6 frunze de salata verde. Este ideal sa consumi acest amestec dimineata, deoarece te energizeaza si sporeste metabolismul inca de la prima ora a diminetii. Astfel, pe parcursul intregii zile arderile vor fi intensificate si grasimea se va topi ca prin minune.

Pe langa faptul ca te ajuta sa slabesti, sucul din grepfruit si salata verde ajuta la detoxifierea ficatului si a rinichilor si imbunatateste considerabil functiile acestora. Contine si vitamina C, un antioxidant esential pentru un corp tanar.

Este foarte important sa excluzi din alimentatie grasimile, prajelile si bauturile dulci si carbogazoase daca alegi sa incluzi aceasta bautura in dieta ta zilnica.

Asigura-te ca fructele si frunzele sunt proaspete si spalate foarte bine. Serveste un mic dejun bogat in proteine si carbohidrati complecsi si evita sa mai mananci inainte cu 2-3 ore inainte de culcare. Consuma in fiecare seara un ceai de menta cu multa lamaie care, alaturi de acest suc, te va ajuta sa ai o digestie mai buna.

Sursa foto: uprootkitchen.com

CITESTE SI: PAPADIA ARE EFECTE MIRACULOASE ASUPRA ORGANISMULUI

Papadia te ajuta la slabit, iti detoxifieaza organismul, trateaza ficatul si te ajuta sa lupti cu ulcerul.

Cand ma gandesc la papadie imi amintesc cu drag de copilarie, nu stiam eu atunci la ce este buna, dar vanam foarte mult florile galbene ce ieseau discrete din campia plina de iarba. Acum ca m-am facut mare, am descoperit o serie de efecte uluitoare pe care „buruiana” (asa o considera unii) le are asupra corpului nostru.

Trateaza varicele si ulcerul varicos cu ajutorul papadiei.

Reteta: infuzie din 2 lingurite de planta intreaga (frunze, rizom, radacina) uscata si maruntita peste care se toarna o cana de 200 ml cu apa clocotita. Se lasa 20 de minute, se strecoara si se consuma 2-3 cani pe zi dupa mesele principale.

Scapa de eczeme cu decot de papadie

Reteta: decot din 1-2 lingurite de pubere de radacina uscata la o cana cu 250 de ml de apa, se fierbe 10 de minute si mai apoi se strecoara. Se consuma 2-3 cani pe zi.

Cura de slabire cu papadie

Reteta: decot din 1 lingurita de publere de papadie, frunze de mesteacan, flori de soc, volbura la o cana cu apa de 250 de ml. Se fierb toate ingredintele 15 minute. Dupa ce se raceste se consuma. Pentru a slabit cu ajutorul acestei retete este necesar sa consumati bautura dupa fiecare masa, de 2-3 ori pe zi, fara zahar.

Este recomandat sa consumati papadie pana cel tarziu la jumatatea lunii iunie, deoarece dupa aceasta perioada ea devine foarte amara.

Papadia este recomandata in tratarea mai multor afectiuni, ca de exemplu: litiaze biliare si renale, eczeme, acnee, fermentatii intestinale, hemoroizi, insuficienta hepatica, guta, furunculoza, astenie, negi, anemie, reumatism, pistrui, obezitate, celulita, friguri, boli de rinichi, hemoragie, transpiratie, varice, ulceratii, tulburari de metabolism, artrita, inflamatii ale ganglionilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top