Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Acest porc cu siguranta va prinde Craciunul! CUM a speriat un sat intreg

Exista porci in tara noastra care cu siguranta vor sfida ziua de Ignat. Unul dintre acestia se gaseste in satul Ciumulesti din comuna Vadu Moldovei.

Un porc de aproape 200 de kilograme este hotarat sa sarbatoreasca Craciunul, devenind din victima ideala pentru masa de pe 25 decembrie un adevarat macelar.

Porcul fara nume, dar cu multa personalitate, a bagat satul in sperieti. Acesta apartine unui barbat de 62 de ani care nu stie ce l-a apucat, sustinand chiar ca satenii au prea multa imaginatie.

Porcul se plimba prin sat ca pe bulevard si ataca de la animalele vecinilor pana la oameni. Primele victime ale curajosului personaj din povestea noastra au fost doua vaci aflate la pascut pe pasune.

„Joi i-a dat drumul si cum a scapat a si rupt cele doua vaci ale mele. Pe mine m-a anuntat cineva si cand m-am dus, am gasit vaca in livada cu tot cu junca, rupte la picioare si sub burta.

CITESTE SI: VIDEO AMUZANT: O pisica isteata a iesit la plimbare. Urmarea te va face sa razi in hohote!

CITESTE SI: VIDEO INCREDIBIL: UN AVION A AJUNS IN MIJLOCUL DRUMULUI

Porcul, cu cat imbatraneste, cu atat e mai rau. S-a salbaticit. Stapanul nu intelege, cu el nu putem sta de vorba”, spune un localnic, scrie realitatea.net.

Proprietarul vacilor atacate de porc mai spune ca animalul aparent domesticit ataca si gaini si caini, pe langa vaci.

Impotriva porcului s-a depus si o plangere la politie, stapanul acestuia fiind reclamat la sectia din Vadu Moldovei.

Proprietarul sustine ca porcul este bland si ca satenii au confundat un porc mistret cu cel crescut de el. Proprietarul porcului sustine ca animalul nu umbla prin sat de unul singur si ca totul e in mintea satenilor.

Cei de la Directia Sanitar Veterinara vor trimite un medic si un inspector de zona la Vadu Moldovei pentru examinarea clinica a animalului.

Medicii iau in calcul inclusiv problemele de natura psihica ale porcului, fiind singura varianta prin care se poate explica comportamentul ciudat al acestuia.

Sursa foto: realitatea.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top