Connect with us

Revistateo.ro

Un barbat isi hraneste porcul cu furculita. La final se intampla ceva si mai amuzant. VIDEO

Inedit

Un barbat isi hraneste porcul cu furculita. La final se intampla ceva si mai amuzant. VIDEO

In timp ce unii au grija de caini si pisici, altii prefera porcul ca animal de companie. Videoclipul in care un barbat isi hraneste porcusorul s-a viralizat in scurt timp, iar ceea ce se intampla la finalul clipului este si mai amuzant.

Nu exista un porc mai rasfatat ca cel din imaginile de mai jos. Stapanul sau are grija de el ca de ochii din cap si ii ofera mancare cu… furculita! Porcul pare extrem de satisfacut de tratamentul de care are parte.

Porcul, animal de companie

Porcul pitic a devenit unul din animalele preferate ale multora. Acesta poate fi recunoscut dupa coada dreapta si urechile ridicate si drepte si este mai docil decat multe rase de caini si pisici.

Porcul pitic poate fi alb, negru, roz sau alb cu negru. Rasele americane ajung sa cantareasca intre 25 si 50 de kilograme, in timp ce rasele germane ating intre 12 si 35 de kilograme. Acest porc este rezistent la boli, iar majoritatea celor care il cresc nu il macelaresc de Craciun, fiind, practic, un animal de companie ca oricare altul.

Purcelusii pitici sunt mai curati decat porcii care pot atinge si o tona in greutate. Acestia au nevoie de spatiul, la fel ca orice animal. Nu le plac locurile inchise si nu pot trai fara lumina naturala sau in mizerie, spre deosebire de porcii clasici de la tara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top