Connect with us

Revistateo.ro

scutec

Stiri

Aceasta fetita plangea non-stop, iar cand parintii s-au uitat cu atentie la scutec au incremenit

Doi parinti din Marea Britanie sunt ingroziti, dupa ce au descoperit urme de taieturi pe fundul fetitei lor. Cand s-au uitat cu atentie la scutec au descoperit ceva socant.

O femeie din Anglia a atras atentia presei dupa ce, timp de cateva zile, s-a intrebat de ce fetita ei plange incontinuu si ii apar taieturi pe fund. Michelle Yates spune ca intamplarea cu pricina putea sa-i puna viata in pericol celei mici fara ca ea sau sotul ei sa-si dea seama ce se intampla.

Britanica spune ca nu intelegea de ce Gabriella, fetita ei de doar cateva luni, a inceput sa planga si timp de cateva zile nu s-a mai oprit. Ciudatenia nu se opreste aici caci, de fiecare data cand ii schimba scutecul, aceasta observa din ce in ce mai multe taieturi pe fund.

CITESTE SI: Aceasta fetita bolnava de leucemie a primit cel mai frumos cadou, chiar pe patul de spital

Cei doi parinti au crezut initial ca este vreo reactie alergica, insa ranile se mareau pe zi ce trece. Intr-una din zile, parintii fetitei au luat scutecele la puricat si abia in acel moment si-au dat seama de ce micuta lor avea acele urme pe posterior: in interiorul scutecelor de cumparat se aflau bucati mici de lame.

„Am ramas de-a dreptul socata cand am vazut ca sunt bucati ascutite de lama in interiorul scutecelor. Fetita mea avea rani pe tot fundul de cateva zile, plangea incontinuu si nu intelegeam din ce motiv. Atunci am facut legatura. Sunt de-a dreptul socata!”, spune Michelle.

Dupa cum era de asteptat, cei doi parinti au depus o plangere catre compania producatoare, iar aceasta a declarat ca momentan incidentul este investigat.

Sursa foto huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top