Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta femeie avea halucinatii in fiecare zi. Medicii i-au pus un diagnostic socant

Stiri

Aceasta femeie avea halucinatii in fiecare zi. Medicii i-au pus un diagnostic socant

O femeie in varsta de 37 de ani din Marea Britanie a inceput sa se confrunte cu halucinatii in fiecare zi, iar cu cat timpul trecea cu atat femeia se simtea mai rau. Avea impresia ca toti cei din jurul sau conspira impotriva ei si ii vor raul. Incepuse sa renunte la toti prietenii si sa se indeparteze de familie, devenise complet paranoica.

Intr-o zi apartamentul femeii a fost spart, iar cum singurii care aveau cheia erau parintii ei, aceasta a inceput sa ii suspecteze ca ei fusesera cei care au pus la cale acest plan diabolic. Dupa ce i-a amenintat si s-a purtat extrem de urat cu ei, parintii au decis sa o duc la un psihiatru. Ea a fost de urgenta internata si supusa unui tratament medicamentos adecvat pacientilor care sufera de schizofrenie.

CITESTE SI: 8 LUCRURI PE CARE LE VEI REGRETA LA BATRANETE

CITESTE SI: DE CE SA PUI ZEAMA DE LAMAIE IN MASINA DE SPALAT

Din pacate femeia parea sa nu raspunda la niciun fel de medicament. Halucinatiile si nebunia au continutat, in ciuda eforturilor medicilor. Nimeni nu stia ce are tanara. Testele de sange au arata ca ea avea deficiente nutritionale grave si probleme cu tiroida, insa nu se putea pune inca un diagnostic cert. Dupa mai multe interviuri cu familia, medicii au aflat faptul ca femeia pierduse in scurt timp peste 10 kilograme fara sa faca vreun efort in acest sens. Dupa alte cateva teste si toate informatiile puse cap la cap, diagnosticul socant a venit: boala celiaca.

Practic, femeia in varsta de 37 de ani avea halucinatii din pricina intolerantei la gluten. Boala celiaca este o afectiune autoimuna declansata de ingestia de gluten la anumiti indivizi predispusi genetic. O dieta fara gluten a imbunatatit imediat starea de sanatate a femeii si a redus considerabil halucinatiile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top