Connect with us

Revistateo.ro

Accident infiorător cu un autocar plin cu români! Cel puțin 3 morți și zeci de răniți...mai aveau doar 150 de km pana în România

Stiri

Accident infiorător între un autocar și un microbuz plin cu români! Cel puțin 3 morți și zeci de răniți…mai aveau doar 150 de km pana în România

Trei români au murit și alți cinci au fost răniți, sâmbătă, în urma unui accident care a avut loc la Szolnok, în Ungaria, la aproximativ 150 de kilometri de granița cu România, fiind implicate un autobuz și un microbuz.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), Consulatul General al României la Szeged urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs sâmbătă, în zona localităţi Szolnok, din Ungaria.

”Accidentul a fost soldat cu decesul a 3 cetăţeni români şi rănirea altor 5. Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la identitatea victimelor şi starea de sănătate a persoanelor rănite”, a transmis MAE.

Ancheta autorităţilor locale este în curs de desfăşurare, mai arată MAE, iar până în prezent, la nivelul oficiului consular nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă consulară.

Potrivit unor informaţii, accidentul s-a produs între un micobuz înmatriculat în România şi un autobuz, la Szolnok, la 150 de kilometri de graniţa cu România.

Știri pe aceeași temă

SĂRBĂTOARE MÂINE – Mulți români poartă acest nume. Ce nu e recomandat să faci

În urmă cu două săptămâni, Carmen Harra a spus asta despre Stela Popescu. Cum e posibil să prevadă cineva moartea?

Carmen Harra a declarat pentru un site monden acum două săptămâni că o mare actriță va părăsi scena la finalul lunii noiembrie și că va fi vorba despre o persoană la care nu se așteaptă nimeni.

Clarvăzătoarea româncă din America a mărturisit pentru Wowbiz.ro exact acum două săptămâni că va muri o actriță iubită de toți, fără să îi dea numele.

„Anul 2017 a fost unul negru, cu foarte multe decese si boli crunte! Insa, sa nu credeti ca s-a terminat si putem respira linistiti! Nu, la finele lunii noiembrie, va fi inca o nenorocire! O mare actrita va parasi scena vietii!

CITESTE SI: De ce nu a fost acoperit sicriul care a adus-o pe Stela Popescu la Teatrul Constantin Tănase

Simona Gherghe, despre moartea actriței Stela Popescu: „Dacă intervenea cineva atunci, putea fi salvată”

Stela Popescu și-a pierdut marea iubire în urmă cu 19 ani. De ce nu a avut niciodată copii

Nu da semne ca ar avea probleme de sanatate in acest moment, dar va deceda rapid si surprinzator pentru toata lumea!

Va fi o mare tristete in Romania, fiindca era o fire vesela si cu un tonus incredibil! Asa vad eu lucrurile si sper ca, de data aceasta, sa nu am dreptate”, a dezvăluit atunci Harra.

Cristi Brancu a mărturisit ce i-a spus Stela Popescu Andreei Marin înainte să moară

Jurnalistul Cristi Brancu a dezvăluit care au fost ultimele clipe petrecute de Stela Popescu cu Andreea Marin, ce au discutat ele și mai ales cum se simțea actrița.

Cristi Brancu i-a dat un telefon Andreei, care era prezentă la gala unde Stela dădea semne că nu se simte bine.

„Am vorbit cu Andreea Marin, ea a stat cu Stela Popescu la masă toată noaptea şi mi-a spus că la masă a fost aceeaşi Stela pe care o ştim. S-au pozat, Stela i-a spus să-i dea numărul de telefon. Era Stela pe care o ştim.

A vorbit cu Monica Anghel şi voiau să facă împreună un proiect. Andreea Marin a spus că a vorbit cu Stela ca între fete, ca altădată. S-a urcat Stela Popescu pe scenă, Andreea Marin nu o înţelegea şi Monica Anghel i-a spus că e nemulţumită că nu i-a ajuns maşina la timp.

Ele au văzut acest comportament şi s-au gândit că este un om la care, poate, vârsta produce o sincopă, dar nu s-au gândit la altceva”, a mărturisit Cristi Brancu la Antena Stars.

Totodată, în ultimele ore s-a aflat că Stela Popescu a decedat în hainele în care era prezentă la acel eveniment, semn că a murit la scurt timp după ce a ajuns acasă.

Medicul Monica Pop a spus adevărul despre moartea Stelei Popescu

„Am văzut-o la filmări la telenovela Aniela, mi-aduc aminte că a ieșit cu bigudiurile pe cap și era foarte sociabilă. la 80 de ani, la spectacolul dedicat ei, în primele rânduri stătea și Cristina Stamate.

Nu-mi venea să cred că are 80 de ani. Avea niște piciorae. dacă nu știai ce vârstă are, ai fi crezut că are 30 de ani. Era pe tocuri, a cântat și a dansat inimaginanbil. Nu îmi vine să cred că nu mai e

Îmi pare rău că am ajuns să discutăm despre ce s-a întâmplat la gala aceea. Fiecare om în sitația asta are niște emoții, care au amplificat starea de fond. orice fel de emoție e periculoasă. Mi s-a părut că are un ușor edem al feței, probabil a reținut lichid.

A fost foarte clar instalarea unui accident vascular, anturaul dânsei ar fi trebuit să solicite o ambulanță. Cred că avea șanse, asta e dureros.

Când știi că exista o șansă și nu foarte mică, o să rămână foarte greu acest lucru în sufletul fanilor ei. dacă un medic crede asta, dacă se făcea ceva atunci poate că avea o șansă. Cred că șansa exista.

Ar fi trebuit pusă imediat pe tratament. Același lucru a pățit doamna Olga Tudorache pe scenă. Am intervenit imediat și a mai trăit 4 sau cinci ani.

Un accident cerebral modifică starea de spirit, comportamentul de moment. A fost la spectacol cu două săptămâni înainte și era cu totul altcineva și a avut un altfel de comportament”, a declarat Monica Pop pentru ziarul Libertatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top