Connect with us

Revistateo.ro

Accident grav pe Centura Ploiestiului.Cinci persoane au MURIT si peste 29 de persoane au fost ranite

Inedit

Accident grav pe Centura Ploiestiului.Cinci persoane au MURIT si peste 29 de persoane au fost ranite

Cinci persoane au murit si peste 29 au fost ranite intr-un accident care s-a produs vineri dimineata, in jurul orei 6.15, pe centura de vest a municipiului Ploiesti.

UPDATE ora 9.18 Potrivit ultimelor informatii de la fata locului, 28 de persoane au fost ranite in urma accidentului, trei aflandu-se in stare grava. Alte cinci persoane si-au pierdut viata.

„Cele 28 de victime au fost transportate la Spitalul Judetean din Ploiesti. 20 dintre ele au leziuni compatibile cu viata, iar alte 8 au rani mai grave. Dintre cei 8 raniti mai grav, 3 au leziuni care le pot pune viata in pericol. Dupa evaluarea secundara de la spitalul din Ploiesti, se va lua decizia daca ranitii grav vor fi transportati la alte spitale”, a declarat la Romania TV Daniel Nicoale, managerul Serviciului de Ambulanta Ploiesti.

UPDATE 9.10 Autobuzul, care efectua curse regulate pe traseul Manesti-Ploiesti, a lovit din spate o autobasculanta incarcata cu nisip. La fata locului nu au fost depistate urme de franare, a spus Marian Popescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova.

UPDATE 9.06 Au intervenit peste 100 de salvatori in cadrul acestei interventii.

UPDATE 8.20 Prefectul de Ploiesti, Rodica Paraschiv, a declarat ca toate persoanele incarcerate au fost scoase dintre fiarele contorsionate.

In urma accidentului, cinci persoane au murit, printre ele, si soferul autobuzului. Peste 29 de persoane au fost ranite. Victimele au fost transportate la spital si triate. Doua persoane au rani mai grave.

Autoritatile au activat doua numere de telefon, de urgenta, pentru rudele victimelor: 0244 515 933 şi 0244 515 946.

In accident au fost implicate un autobuz care transporta 40 de persoane si o autobasculanta, care circula cu viteza redusa. Autobuzul facea o cursa regulata Manesti-Poliesti.

In urma impactului, nisipul din bena autobasculantei s-a rasturnat peste autobuz.

Toate echipajele de politie disponibile pe centura de vest a Ploiestiului si in municipiu sunt la fata locului.

”Accidentul a avut loc pe DN1 in sensul giratoriu dintre Strejnic si Buftea. Cinci persoane au murit. 26 au fost ranite. Sapte persoane au fost descarcerate”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, pentru.

Traficul rutier este momentan intrerupt pe DN1-Centura de Vest a municipiului Ploiesti, in zona Strejnic, a anuntat centrul Infotrafic al Politiei Române. Accidentul s-a produs pe sensul de mers catre Braşov. A fost inchis si celalalt sens, pentru a da posibilitatea ambulantelor sa preia victimele.

La locul accidentului au ajuns si 20 de ambulante.

ISU Prahova a activat codul rosu de interventie .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top