Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

ACCIDENT GRAV in BUZAU: Trei handbalisti ai echipei CSU Targoviste au murit

Trei persoane si-au pierdut viata dupa un accident petrecut duminica noaptea pe DN 2 E85, la iesirea din Ramnicu Sarat spre Focsani. Un autotren cu cherestea s-a rasturnat peste microbuzul in care se aflau handbalistii echipei CSU Targoviste.

In urma accidentului trei oameni au murit, iar 11 au fost raniti, una dintre acestea fiind soferul autocamionului care s-a rasturnat peste microbuzul cu handbalisti. Rantii se afla in stare foarte grava si vor fi adusi la un sptial din Bucuresti.

Potrivit martorilor, soferul microbuzului ar fi oprit pe marginea drumului dupa ce ar fi sesizat o problema la motor, iar soferul autocamionului incarcat cu cherestea nu l-ar fi vazut la timp, autovehiculul de mare tonaj lovind violent masina cu handbalisti si tarand-o zeci de metri pana intr-un sant de pe DN 2 E 85, pe sensul dinspre Focsani spre Buzau.

Martorii mai sustin ca, in momentul in care a coborat din autocamion si a vazut ce s-a intamplat, soferul a lesinat, fiind transportat cu o ambulanta SMURD la spital

Martorii sustin ca, in momentul in care a coborât din autocamion si a vazut ce s-a intâmplat, soferul masinii incarcate cu lemne a lesinat, fiind preluat de o salvare SMURD si transportat la spital.

De asemenea, in urma evenimentului rutier a fost activat planul rosu de interventie.

”ISU Buzau a trimis la locul accidentului sapte autospeciale, dintre care doua de descarcerare, una de transport victime multiple, doua ambulante SMURD, o autospeciala de stingere incendii, o autospeciala de prima interventie si comanda. Fortele au fost suplimentate apoi, in sprijin venindu-ne Vrancea, cu un modul SMURD, dar si ISU Bucuresti – Ilfov cu doua autospeciale transport personal victime multiple. De asemenea, SAJ Buzau a trimis sase salvari la fata locului”, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al ISU Buzau, George Cretu.

Citeste continuarea pe fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top