Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Accident FATAL sâmbătă! Un bărbat și o femeie au murit! Ce s-a întâmplat pe șosea!

Un accident rutier cu victime s-a petrecut în sâmbătă, după ce o mașină a fost spulberată de un TIR!

Două persoane, un bărbat şi o femeie, și-au pierdut viața sâmbătă, din cauza rănilor grave, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier în judeţul Mehedinţi, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Raluca Tirca, a declarat pentru News.ro că accidentul a avut loc pe DN56, la ieşirea din Racova spre Vânju Mare, fiind implicate un autoturism şi un TIR.

La faţa locului au ajuns două echipaje de pompieri de la Vânju Mare, o ambulanţă SMURD şi o alta a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, precum şi o autospecială cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare.

Pompierii au acţionat pentru descarcerarea a două persoane, a declarat Raluca Tirca.

Ea a precizat că cele două victime, un bărbat şi o femeie în vârstă de aproximativ 40-45 de ani, se aflau în stop cardio-respirator în momentul în care au fost scoase din maşină, fiind preluate de echipajele medicale.

Este cel de-al doilea accident grav care are loc în decurs de 24 de ore în județul Mehedinți.

Un accident de circulaţie grav a avut loc vineri noapte,  pe DN 6, între Drobeta-Turnu-Severin şi Orşova. Un şofer bulgar a făcut o depăşire imprudentă şi s-a izbit frontal cu un autoturism care circula din sens opus. Doi oameni au ajuns la spital.

Bulgarul abia îşi cumpărase autoturismul cu care se întorcea din Germania acasă.

Grăbit, bărbatul a intrat în depăşirea unei coloane, fără să ţină cont că este pe pod şi pe linie continuă. Nu a mai avut timp să revină pe sensul lui de mers şi a intrat în maşina care venea din sens opus, în care se aflau două persoane.

Deşi impactul a fost deosebit de violent şi maşinile sunt făcute praf, cei trei oameni au scăpat ca prin minune doar cu traumatisme minore. Cele două persoane aflate în autoturismul înmatriculat în Dolj au fost duse la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Te-ar putea interesa și: A ajuns plângând la locul accidentului. Iubitul ei zăcea întins pe asfalt. După câteva clipe, ȘOC! “Mortul” a deschis ochii și a spus…

O femeie chemată la locul unui “accident mortal” a cărui victimă fusese chiar iubitul ei a avut o surpriza uriașă să vadă că acesta se ridică “din morți” și face un gest incredibil.

A fost vorba, de fapt, despre o cerere de căsătorie cel puțin bizară. Bărbatul, un nigerian, le-a cerut ajutorul prietenilor săi pentru a face acest lucru.

Prietenii săi au înscenat un accident mortal, a cărui victimă ar fi fost chiar bărbatul și au chemat-o la locul evenimentului pe fată. Aceasta a avut un șoc și s-a dus disperată să vadă despre ce e vorba. Ea l-a găsit pe bărbat întins pe jos, cu pete de sânge fals alături.

După câteva momente în care femeia a țipat și și-a plâns iubitul, acesta i-a generat șocul vieții.

Omul s-a ridicat de jos, a zâmbit și…a cerut-o în căsătorie.

După câteva momente de șoc, femeia a putut să zâmbească și a acceptat cererea, scrie realitatea.net.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top