Connect with us

Revistateo.ro

Cand a vazut pe camera de supraveghere ca sotia e in dormitorul copilului, pe jos, si nu se misca, sotul a intrat in panica. Ce se intampla?

Inedit

A vazut pe camera de supravehere din dormitorul copilului ca sotia lui este intinsa pe jos, nemiscata, si s-a speriat. Apoi a aflat ce s-a intamplat cu femeia

Un barbat s-a speriat in momentul in care a vazut pe camera de supravehere din dormitorul copilului ca sotia lui este intinsa pe jos. Femeia nu se misca, asa ca sotul ei a intrat in panica. Nu intelegea ce se intampla. Asa ca a mers in camera copilului pentru a afla despre ce este vorba. Astfel a descoperit ca sotia lui gasise un mod inedit prin care il linistea si il adormea pe copil.

Cand a vazut pe camera de supraveghere ca sotia lui nu se misca, s-a speriat si a vrut sa afle ce s-a intamplat. Femeia gasise o modalitate prin care il poate adormi pe micut

Un barbat a postat pe contul lui de pe o retea de socializare un filmulet care in scurt timp a strans milioane de vizualizari. Sotia lui se afla in dormitorul copilului. Insa nu se misca. Iar lucrul acesta l-a speriat pe barbat. Apoi a aflat despre ce era vorba.

Multi parinti incearca orice pentru a-i adormi pe cei mici. Nu este mereu o sarcina usoara, asa ca adultii gasesc metode inedite uneori pentru a-si indeplini sarcina. Asa a facut si femeia din filmuletul de mai jos care a strans milioane de vizualizari. Pentru a-l adormi pe bebelus, mama acestuia il pune in pat. In timp ce asteapta ca el sa adoarma, se intinde pe jos, langa patul copilului. Apoi, pentru a se asigura ca nu il trezeste cand pleaca din camera, nu se ridica. Se taraste pana la usa.

Este o metoda neobisnuita, insa una eficienta. Astfel, femeia se asigura ca bebelusul adoarme si nu se trezeste cand ea paraseste camera. Insa, pentru ca nu stia despre ce este vorba, sotul s-a speriat la inceput. Cand a vazut imaginile, el nu stia despre ce este vorba. Apoi a aflat si s-a linistit. Mai jos vei gasi si filmuletul care a acumulat multe vizualizari.

Articole pe aceeasi tema:

O femeie va da nastere copilului ei pentru a salva alte vieti

Si-a aruncat copilul pe geam pentru ca s-a speriat. Afla povestea incredibila a adolescentei care a facut lucrul acesta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top