Connect with us

Revistateo.ro

Şi-a ţinut copilul mort la piept, timp de două ore. Ce s-a întâmplat apoi depăşeşte graniţele ştiinţei!

Stiri

Şi-a ţinut copilul mort la piept, timp de două ore. Ce s-a întâmplat apoi depăşeşte graniţele ştiinţei!

Iată povestea cutremurătoare a mamei care şi-a ţinut copilul mort la piept, timp de două ore. Ce s-a întâmplat apoi te va şoca!

Kate Ogg era însărcinată cu gemeni şi aşteapta cu nerăbdarea venirea lor pe lume. Nu şi-ar fi imaginat nici măcar o clipă ce avea să urmeze. Femeia a fost nevoită să nască prematur şi, din nefericire, unul dintre micuţi nu a reuşit să rămână în viaţă. Medicii au anunţat-o pe femeie că micul Jamie nu mai respiră şi că nu mai există nicio speranţă pentru el, în timp ce sora sa se născuse sănătoasă, fără probleme.

CITEŞTE ŞI: ACESTE FETIŢE GEMENE AU AVUT CORDOANELE OMBILICALE LEGATE. IATA CE S-A ÎNÂMPLAT DUPĂ NAŞTERE

Pentru Kate şi soţul său vestea a fost un şoc. Copilul era mort din punct de vedere clinic, însă mama şi-a dorit să îl ţină la piept pentru a-şi lua la revedere. Femeia a început să vorbească cu bebeluşul, să îi povestească despre sora sa care se născuse sănătoasă şi şi-ar fi dorit să fie alături de el. În tot acest timp îl mângăia pe spate şi copilul stătea lipit de pielea mamei.

Kate nu se putea despărţi de băiatul ei, aşa că l-a ţinut în braţe timp de două ore. Brusc, el a început să tragă aer în piept, însă medicii i-au spus femeii să nu îşi facă speranţe, căci este vorba despre reflexe ale corpului uman care se manifestă chiar şi după moarte, la un interval scurt de timp. Cu toate acestea, mama nu şi-a pierdut speranţa şi Jamie a deschis ochii la scurt timp.

Kate i-a dat sânul şi copilul a început să sugă şi să îşi mişte uşor capul. Medicii erau în şoc. Nimănui nu îi venea să creadă că s-a întâmplat o minune. Acum Jamie şi sora sa au împlinit 5 luni, sunt sănătoşi şi aduc bucurie părinţilor în fiecare clipă a vieţii.

Sursa foto: youtube.com

2 Comments

2 Comments

  1. Lollo Park

    2015-07-21T08:32:00+03:00 at 2015-07-21T08:32:00+03:00

    Poate ca nu suporta comparatie,dar acelas lucru mi-s-a intampat cu o soparla de casa…O agama cu barba care ramasese in curte mai mult timp si scazand temperatura ambientala brusc dupa ce ea isi facuse baie intr-un mic iaz,murise…Isi schimbase culoarea,era inerta si ne gandeam unde s-o ingropam,deja…Dar neacceptand ideea mortii,am pus-o pe piele,pe piept,am incalzit o sticla de apa,am infasurat-o intr-un proposp si am pus-o mai apoi pe ea,facandu-i si un oarecare masaj si scotand-o la soare…Incet,incet si-a revenit,spre fericirea baietzelului meu care plangea in hohote si se ruga la Dumnezeu…:-)….

  2. vali

    2016-12-27T07:31:47+02:00 at 2016-12-27T07:31:47+02:00

    acum sa mai zica ateii ca nu exista Dumnezeu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top