Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

A intrat pe Facebook-ul fiicei sale iar ce a vazut acolo A FACUT-O SA PLANGA. De aici la o TRAGEDIE a fost un singur pas!

Trecem unii pe langa altii fara sa ne intrebam o secunda daca suntem cu adevarat fericiti. Postam fotografii in care simulam zambete dar cate dintre ele inseamna adevarata implinire? Povestea lui Elisabeth (Liz) Marks), o tanara de 19 ani, ne deschide ochii cu privire la conditia omului modern in fata unei lumi tot mai superficiale.

„Cand eram acasa, erau momente cand simteam ca nu am pe nimeni. La inceput, prietenii mei erau acolo pentru mine, dar, cu trecerea timpului, m-au parasit”, isi incepe povestirea Liz.

CITESTE SI: Sigur iti vor da lacrimile: au facut cea mai EMOTIONANTA sedinta foto, cu bebelusul lor care are o boala fatala…

„Am intrat pe pagina fiicei mele de Facebook si ea scria in felul urmator: Iese cineva in oras cu mine, va rog? Nu am prieteni”, spune printre lacrimi mama lui Liz, Betty.

„Niciodata nu am realizat ca Liz este dependenta de telefonul ei mobil, ca singura ei eliberare este in lumea virtuala”, mai spune indurerata mama fetei.

Aceasta relateaza intr-un reportaj emotionant faptul ca Liz era pana in urma cu ceva timp cea mai populara fata din liceu. De la accidentul pe care l-a avut si intrarea acesteia in lumea drogurilor, aceasta s-a instrainat de lumea reala.

Liz este evitata de fostii ei prieteni din cauza problemei pe care o are la ochi, o rana cu care va ramane toata viata in urma cumplitului accident suferit. Insa, la fel ca ea, exista foarte multi adolescenti care sunt izolati fara sa fi avut parte de o asemenea catastrofa in viata.

Povestea tinerei americance ne opreste in loc si ne face sa ne intrebam: cat pret punem pe sufletul celor de langa noi? Chiar nu conteaza interiorul celorlalti? Sunt intrebarile fetei coplesite de emotie de fiecare data cand asteapta un like sau un simplu „Hello” pe contul ei personal de Facebook.

Partea dramatica a povestii lui Liz este ca problema la ochi poate fi cu greu solutionata. Aceasta era sa ramana oarba tocmai din cauza dependentei de telefonul mobil. Aceasta statea zi si noapte dand clickuri in stanga si dreapta, comunicand cu prietenii ei virtuali. Un simplu moment de neatentie i-a fost fatal.

CITESTE SI: SCRISOARE de la tatal iubitor catre FIICA lui nenascuta. Vezi ce SFATURI emotionante ii da!

fiicei - 10092015-3

„Nu ii trimite mesaje unei persoane dragi, in timp ce conduce”, va sfatuieste mama lui Liz. „Daca primesti un mesaj cand te afli la volan, nu raspunde”, isi completeaza Liz mama. #justdrive pe Twitter

Sursa foto: Youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top