Connect with us

Revistateo.ro

A ignorat aceste simptome și a fost prea târziu! Ce a aflat această tânără la spital

Sanatate

A ignorat aceste simptome și a fost prea târziu! Ce a aflat această tânără la spital

Întotdeauna se spune că prevenția ne ajută să scăpăm de multe probleme, inclusiv de cele de sănătate.

O tânără care a ignorat faptul că nu se simțea foarte bine a plecat dintre noi din această cauză. Medicii atrag atenția asupra acestui lucru și în comunitatea în care locuiește este acum dată ca exemplu.

La numai 19 ani, Megan Pryde a mers la medic din cauza faptului că se confrunta mereu cu o constipație puternică. În plus, avea mereu dureri severe de stomac și nu știa care ar putea fi cauza.

Citește și: Legătura dintre zahăr și cancerul endometrial

Medicul care a văzut-o i-a spus că nu este nimic grav și i-a prescris câteva laxative ca tratament, potrivit metro.co.uk.

În ciuda faptului că lua tratamentul prescris, durerile erau din ce în ce mai puternice, iar părinții tinerei au decis să o ducă de urgență la un alt medic. La spital, medicii au presupus că este vorba despre o apendicită, iar în urma unei analize amănunțite, s-a descoperit un chist pe unul dintre ovare.

Citește și: Romică Țociu, despre soția care s-a vindecat de cancer de sân: „Este universul copiilor”

Megan a fost internată de urgență, iar după cinci zile a aflat că are o tumoare care nu mai poate fi tratată. Avea numai 18 ani când medicii i-au dat diagnosticul care a dărâmat-o. 16 luni de zile a încercat să se vindece, însă afecțiunea sa era mult prea avansată.

Boala lui Megan, din ce în ce mai întâlnită la tineri

Vineri, aceasta s-a stins din viață, fiindu-i alături cei dragi. Părinții sunt devastați.

Înainte de a se stinge, Megan a încercat să ducă o viață cât se poate de normală. Cu doar câteva săptămâni înainte, aceasta a dat examenul pentru permisul de conducere.

Medicii spun că din ce în ce mai mulți tineri au cancer de colon, o afecțiune de care înainte sufereau mai ales persoanele de peste 50 de ani. Principala vinovată de cancerul de colon este bacteria helicobacter pylori, care poate cauza inflamații cronice. Netrată, această bacterie conduce la dezvoltarea unui cancer de stomac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top