Connect with us

Revistateo.ro

A fost un INGER sau noroc pur? Ce a salvat un bebelus dintr-un accident infiorator?

Stiri

A fost un INGER sau noroc pur? Ce a salvat un bebelus dintr-un accident infiorator?

Ce a salvat un bebelus dintr-un accident cumplit in urma caruia, aparent, nu supravietuise nimeni? A fost un inger sau doar norocul?

Sa fie acest bebelus dovada ca ingerii chiar exista? Lily a fost prinsa in fiarele unei masini, intr-un rau inghetat, in urma unui accident cumplit care i-a ucis mama, dar a fost salvata atunci cand politistii au auzit o voce strigand dupa ajutor.

In martie 2015, Jennifer Groesbeck a avut un accident mortal de masina, in timp ce se intorcea acasa dupa ce isi vizitase parintii. Era impreuna cu fiica sa, Lily, care avea doar 18 luni. Masina a deraiat si a iesit de pe carosabil, ajungand in apele unui rau din apropiere, conform Daily Mail.

In urma accidentului, tanara mamica a murit, iar masina a ramas in raul inghetat, cu parbrizul si acoperisul distruse. Dupa 14 ore de la accident, un pescar a observat autoturismul si a chemat politistii care au fost ingroziti de scena.

Sapte politisti si pompieri au incercat sa intre in vehicul, insa a fost nevoie sa fie tratati de hipotermia cauzata de apele reci ale raului. Au reusit, intr-un final, sa recupereze trupul neinsufletit al lui Jennifer, cand in statie s-a auzit o voce care striga dupa ajutor. Au decis sa revina la masina unde au vazut-o pe micuta in varsta de 18 luni, Lily.

Copilul era prins in scaunul de bebelus care i-a salvat viata, caci a tinut-o la distanta de apa, salvand-o de inec. Ceea ce a salvat un bebelus a fost un inger, o minune sau un noroc absolut incredibil?

Fortele de ordine aflate la fata locului care au auzit vocea prin statie spun ca sigur a fost vocea ingerului pazitor al lui Lily. Indiferent ce i-a salvat viata, Lily se poate considera un om norocos, desi a ramas fara mama la o varsta frageda. Iata imagini cu bebelusul, dupa ce a fost salvat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top