Connect with us

Revistateo.ro

O femeie din SUA a adoptat un baietel cu ani in urma. Dupa 20 de ani, acesta a facut un gest emotionant pentru mama sa adoptiva.

Inedit

A adoptat un baietel in urma cu 20 ani. Ce a facut acesta pentru ea, te va lasa fara cuvinte

In urma cu foarte multi ani, Ingeborg McIntosh a decis sa il adopte pe micutul Jordan. „Mi l-au pus in brate si a fost dragoste la prima vedere… Facea parte deja din familie, indiferent de ce avea sa urmeze”, a povestit femeia pentru Daily Mail.

Insa procesul de adoptie nu a fost lipsit de emotii. Parintii naturali ai copilului doreau ca acesta sa fie adoptat de o familie afro-americana sau birasiala, iar Ingeborg nu indeplinea aceasta conditie. Urmatorii patru ani au reprezentat o perioada de grea incercari pentru Ingeborg, care nu a renuntat la lupta si a reusit in cele din urma sa il adopte pe micutul Jordan.

Citeste si: INCREDIBIL: O femeie revede chipul transplantat al fratelui mort!

Citeste si: Cel mai frumos GEST al unui fiu. Ai face asta pentru mama ta?

Dupa 20 de ani, femeia a cazut prada unei afectiuni cumplite: boala polichistica renala. Pentru a se vindeca, avea nevoie urgenta de un transplant, iar donatorii nu prea se gaseau. Atunci, Jordan a decis sa faca un gest superb pentru mama sa adoptiva. Si-a facut mai multe teste si, vazand ca este compatibil cu Ingeborg, s-a decis sa ii doneze un rinichi femeii.

„Am simtit ca asta trebuia sa fac. Cu timpul, sper sa pot face mai multe pentru ea. Pentru moment, insa, cu atat pot s-o ajut”, a spus tanarul. Initial, mama sa nu a dorit ca Jordan sa faca transplantul, insa baiatul incepusese demersurile pentru transplant, dorind sa ii arate cat de mult apreciaza faptul ca aceasta i-a oferit un camin.

„Am vrut sa-i intorc toata bunatatea pe care mi-a aratat-o de cand m-a adoptat. Am vrut sa-i arat, astfel, cat de mult o iubesc”, si-a justificat Jordan gestul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top