Connect with us

Revistateo.ro

8 mesaje text care ar trebui să dispară

Stil de viata

8 mesaje text care ar trebui să dispară

Iată 8 mesaje text care ar trebui să dispară:

1. MESAJELE DE GRUP NENECESARE
Este suficient că se creează grupuri în care se postează mesajele și informațiile cele mai interesante, însă nu trebuie să fii părtașă la orice noutate deoarece nu tot ce se anunță este și în interesul tău. Tocmai de aceea s-a inventat conversația privată.

2. MESAJELE CU RĂSPUNS DUPĂ 3 ZILE
Dacă i-ai scris unei persoane acum 48 sau 72 de ore și s-a trezit să îți răspundă sec a treia zi după Scripturi, fii sigură că acea persoană nu dă doi bani pe tine. Orice om activ pe rețelele de socializare sau care are tot timpul telefonul la el răspunde unui mesaj în decurs de cel puțin 24 de ore.

CITEȘTE ȘI: DESCIFREAZĂ-L CU AJUTORUL MESAJELOR PE CARE ȚI LE TRIMITE

3. MESAJUL CARE NU SPUNE NIMIC
Îl întrebi ce face și el răspunde sec: „Bine. Tu?”. Problema este că tu îți doreai să afli exact ce face în acel moment, însă te-ai trezit cu un răspuns pentru care cu siguranță nu s-a depus mult efort intelectual.

4. MESAJELE DE DISPERARE
Există persoane în lista ta de Facebook care ți-au dat add doar ca să te folosească. Astfel îți vor scrie doar atunci când vor avea nevoie de tine (un like pentru o pagină, un like pentru o poză, ajutor la Candy Crush).

5. MESAJELE DE LA 5 DIMINEAȚA
Când ți-e lumea mai dragă și visezi, telefonul tău vibrează și cântă de zor. S-a mai trezit un prieten mort de beat să îți scrie când tu erai în lumea viselor.

6. SOS-UL INUTIL
Sms-urile cu SOS inutil sunt la ordinea zilei. Cineva îți spune că are nevoie urgentă de ajutorul tău, iar în momentul în care întrebi ce poți face îți cere un sfat de tipul: „Cu ce fel de rochie să mă îmbrac la petrecere?”

7. „SUNĂ-MĂ!”
Unele persoane sunt atât de răsfățate încât, deși au credit pe telefonul mobil, acestea în loc să te sune îți scriu ele să le suni.

8. MESAJELE PLINE DE EMOTICOANE
Atunci când lipsește textul se creează o inundație de emoticoane, iar asta poate duce la saturație într-un timp foarte scurt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top