Connect with us

Revistateo.ro

8 lucruri care iti distrug tenul

Stiri

8 lucruri care iti distrug tenul

Iti prezentam 8 lucruri care iti distrug tenul fara sa iti dai seama, si aici nu vorbim neaparat despre produsele cosmetice.

TELEFONUL MOBIL
Vorbind toata ziua la telefon nu doar ca iti afecteaza creierul si iti provoaca stari de neliniste, dar este periculos si pentru tenul tau. Telefonul mobil contine microbi care se depun pe piele si radiatii care nu sunt tocmai confortante.

OCHELARII
Ochelarii murdari contin, de asemenea, particule microbiene care odata intrate in piele provoaca diferite infectii pe care va trebuie sa le tratezi golindu-ti portofelul.

MANANCI PREA MULT ZAHAR
Consumul excesiv de zahar dauneaza grav… tenului tau. Zaharul afecteaza productia naturala de colagen. Iti incarca pielea si o transforma intr-una plina de eczeme si roseata.

AERUL CONDITIONAT
Acesta este un alt pericol pentru tenul tau. Tenul nostru are nevoie de hdratare, nu de o agresiune permanenta de vant rece.

SOMN INSUFICIENT
Daca nu dormi cel putin 8 ore pe noapte, sa nu te miri de ce ai mereu fata obosita si linii pe care nu le poti acoperi nici cu fondul de ten.

UITI SA TE DEMACHIEZI
Inainte de culcare, este obligatoriu sa te demachiezi. Tenul nostru trebuie sa respire normal, mai ales pe timpul noptii, atunci cand in timpul somnului se regenereaza cel mai bine celulele.

ITI STORCI COSURILE CU DEGETELE
O alta prostie pe care o fac multe femei, mai ales tinerele, si chiar se distreaza cu aceasta activitate. In primul rand, stoarcerea cosului lasa in urma o urma inestetica, iar apoi, microbii de pe degetele tale pot provoca un cos si mai mare.

CONSUMI MULT SODIU
Consumul excesiv de sodiu dauneaza productiei de sebum. Sodiul usca tenul puternic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top