Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

8 alimente pe care le poți folosi ca să faci curățenie rapid în camera ta

Remediile naturale sunt de cele mai multe ori cele mai bune pentru a face curat în camera ta. Dacă trebuie să ștergi pereții de pete sau mucegai ori să ștergi praful plus alte lucruri legate de curățenia din camera ta, folosește alimentele de mai jos. Sunt eficiente și aduc prospețime casei tale într-un timp scurt!

1. CASTRAVEȚII

Freacă feliile de castraveții de pereți plini de pete (de diferite origini) și apoi șterge cu o cârpă uscată.

2. OȚETUL

Acest condiment este eficient pentru a face curățenie în camera ta. Este un aliat necondițional dacă vrei să ștergi ferestrele camerei tale pentru a le lăsa lună-bec.

CITEȘTE ȘI: SFATURI SIMPLE DE CURĂȚENIE PE CARE NU LE PUI ÎN PRACTICĂ
3. LĂMÂILE

Pulverizează suc de lămâie pe husa canapelei tale ori pe pernă, dacă vrei să scapi de mirosul neplăcut de peste zi și nu ai chef să le bagi în mașina de spălat.

4. BANANELE

Freacă vitrina mobilei din camera ta sau paharele de pe masă cu o coajă de banană pentru a reda strălucirea sticlei.

5. SAREA

Nu ți-ai spălat aspiratorul de un secol? Este în regulă dacă îl folosești frecvent pentru a-ți lipsi camera de praf, dar ce faci cu praful de pe aspirator? Spală-l cu apă cu sare grunjoasă.

6. PORTOCALELE

Stoarce puțin suc de portocale peste parchetul din camera ta pentru a da un miros plăcut mediului în care trăiești. Acidul citric din portocale va curăța parchetul de microbii nevăzuți și îl va face să strălucească mai bine decât orice produs de îngrijire a casei.

7. FĂINA

Dacă perdelele tale au căpătat o altă culoare, lăsând senzația că ți-ai luat perdele noi (ce-i drept, mult mai obscure) folosește făina pentru a le albi la loc. Aplică un căpăcel de borcan peste pata de pe perdea și lasă ingredientul folosit pentru aluaturi să acționeze timp de 30 de minute. Spală apoi perdeuea cu apă rece.

8. FRUNZELE DE NUC

Culege niște frunze de nuc și șterge noptiera și biroul pe care îți ții laptopul în camera ta. Lemnul va străluci ca și cum ți-ai fi cumpărat mobilier nou!

Sursa foto: que.es

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top