Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

7 motive să nu folosești toată ziua telefonul mobil

7 motive să nu folosești toată ziua telefonul mobil:

1. UN PERICOL ÎN MÂINILE TALE
Potrivit mai multor studii realizate de sociologi și oamenii de știință, un telefon în mâinile tale în timp ce conduci un autoturism crește riscul de a face un accident de 23 de ori. În acel moment pui în pericol viețile celor din mașină dar și pe a ta, doar pentru că nu erai atent la trafic și erai mai preocupat să vezi ce notificări ai mai primit pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: ORGASM CU AJUTORUL TELEFONULUI

2. PENTRU SĂNĂTATEA TA
„Câmpurile de radiofrecvență emise de celulare pot duce la dezvoltarea celulelor cancerigene. Creierul este cel mai predispus la formarea tumorilor”, scrie International Agency for Research On Cancer (IARC).

3. TE VEI ODIHNI MAI BINE
Dacă ai făcut un duș și vrei să te odihnești după o zi obositoare, nu te mai uita la telefonul tău și bagă-te în pat, permite-ți să lenevești fără a te concentra butonând tastele telefonului mobil.

4. BUNELE MANIERE
Sunt situații când nu este frumos să stai pe telefonul mobil: la locul de muncă, într-o sală de cinema sau la un spectacol de teatru. 97% dintre respondenții consultați de Proceedings of National Academy of Sciences (PNAS) consideră că este vulgar să folosești mobilul într-o sală de cinema.

5. GÂT ÎN STARE BUNĂ
Atunci când vorbești toată ziua la telefon și îți amintești că ai și alte lucruri de făcut prin casă, îți înclini gâtul pentru a auzi mai bine persoana cu care pălăvrăgești. Această aplecare nenecesară poate crea leziuni serioase la nivelul gâtului tău.

6. EVIȚI CIOCNIRILE PE STRADĂ
Mergi foarte agitată cu telefonul în mâini, dând mesaje pe Whatsapp sau Facebook ori chiar jucându-te în plină aglomerație stradală. Riscul să te ciocnești cu lumea este unul foarte ridicat.

7. PIERZI MOMENTELE FRUMOASE
Câte conversații face to face mai au cu cei din jur și cât timp petreci pe Internet, butonând telefonul mobil? Relațiile familiale pot fi distruse de dependența de tehnologie. Lasă telefonul un moment și încearcă experiențe noi. Viața e plină de aventuri și fără celular.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top