Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

7 motive: De ce e sexul mai bun după căsătorie

De ce e sexul mai bun după căsătorie:

1. Disponibilitate 24 de ore.
Una din cele mai mari inconveniențe ale unei burlăcițe privind sexul este că nu poate să îl facă de fiecare dată când are chef. Căsătoriții se bucură de acest privilegiu mai ales dacă stau împreună.

2. Dispar temerile.
Nu va trebui să te mai preocupi de bolile cu transmitere sexuale, luate din cauza schimbării partenerilor prea des. Acum ai unul și bun, iar anticoncepționalele pot fi ținute în sertar dacă îți dorești și un copil.

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE – CE DESTIN VEI AVEA?

3. Nu îți mai comentezi viața sexuală cu prietenele.
Iar asta te ajută foarte mult din punct de vedere social. Ți se pare că a povesti aventurile sexuale trăite cu soțul, care devine deja persoană publică după ce te afișezi cu el peste tot, este ceva ce nu se face.

4. El e deja un expert în pat.
Știe ce îți place, te-a cunoscut atât de bine încât iată, ați ajuns la altar. Nu mai ai nevoie să îi spui ce te deranjează și ce nu, este suficient să îl aștepți în dormitor și să te lași surprinsă.

5. Nu trebuie să te prefaci.
Când e vorba de simple aventuri, recurgi la a te preface în pat, mimând orgasmul în multe ocazii. Însă cu soțul tău deschiderea este totală și poate afla fără nicio jenă dacă lucrurile nu funcționează bine.

6. Puteți comunica doar cu privirea.
Având în vedere că sunteți căsătoriți, vă știți deja foarte bine și puteți intui fanteziile voastre sexuale cu o singură privire.

7. Vârsta sexuală de aur: 50.
Există numeroase studii care afirmă că după 50 de ani de căsătorie flacăra nu dispare și sexul cunoașe o nouă etapă. Nu se știe dacă partidele de amor cresc în cantitate sau calitate, însă se remarcă îmbunătățiri vizibile în ce se petrece în dormitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top