Connect with us

Revistateo.ro

7 moduri surprinzătoare de utilizare a aspirinei

Stiri

7 moduri surprinzătoare de utilizare a aspirinei

7 moduri surprinzătoare de utilizare a aspirinei:

1. Te vindecă de înțepăturile insectelor. Tot ce trebuie să faci atunci când ai ciupituri de țânțari sau alte insecte este să pui aspirină pe zona inflamată, iar astfel durerea se va reduce considerabil.

2. Dezinfectant pentru mâini. Dacă vrei să-ți prepari propria soluția pentru curățarea mâinilor, amestecă aspirina cu zeamă de lămâie, iar pasta rezultată poate fi folosită pentru a scăpa nu doar de bacterii, ci și de petele din palme cauzate de iarbă, țigări sau cafea.

CITEȘTE ȘI: Ai picioarele umflate? Iată câteva remedii rapide

3. Soluție antimătreață. Ai probleme cu scalpul și nu știi cum să scapi de această situație jenantă? Amestecă două aspirine pisate, împreună cu șamponul pe care îl utilizai și până acum și aplică pe păr, după care lasă să acționeze timp de două minute. Clătește, apoi reia procedura. Vei observa cum părul va rămâne curat, în timp ce scapi de mătreața inestetică.

4. Vindecă mușcăturile de pe gât. O noapte pasională îți poate lăsa anumite urme în zona gâtului, de care vrei să scapi cât mai repede. Masează zona „cu probleme” cu aspirină și clătește cu puțină apă. Dacă mușcătura nu s-a estompat, este cazul să treci la artileria grea – fond de ten sau corector.

5. Tratament pentru flori. Dacă ai primit un buchet de flori minunat și vrei să-i lungești viața pe cât posibil, zdrobește câteva aspirine și adaugă-le în apa din vază, pentru ca aranjamentul să pară proaspăt mai multă vreme.

6. Curăță hainele de pete. În cazul în care bluza preferată o păstrezi în șifonier pentru că ai pătat-o ultima oară când ai purtat-o, află că o poți curăța punând câteva pastile magice în apă, după care aplică soluția rezultată pe zona afectată.

7. Scapă de iritații. Zonele de roșeață de pe piele pot fi ameliorate și chiar vindecate dacă aplici un amestec format din câteva aspirine pisate și pudră de talc. Folosește-o de două ori pe zi și vei vedea cum tenul va fi mult mai sănătos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top