Connect with us

Revistateo.ro

7 lucruri pe care bărbații le consideră neatrăgătoare la femei

Stiri

7 lucruri pe care bărbații le consideră neatrăgătoare la femei

Deși majoritatea bărbaților nu știu prea multe despre make-up și tendințele din modă, asta nu înseamnă că nu observă atunci când este ceva în neregulă cu aspectul tău. Iată că există anumite lucruri pe care bărbații le consideră total neatrăgătoare!

1. Coafurile complicate. Acestea sunt binevenite la un eveniment important sau la o ședință foto. Într-o zi obișnuită, părul tău trebuie să aibă un aspect natural. Un bărbat nu va aprecia o podoabă capilară încărcată cu produse de styling și aspră la atingere.

2. Fața încărcată cu fond de ten. Fondul de ten este creat pentru a umple ridurile și liniile fine, pentru a netezi pielea și pentru a-i oferi un ton uniform. Dacă devine vizibil, înseamnă că nu l-ai aplicat corect. O față încărcată cu fond de ten aduce cu ea efectul de mască și poate fi dezgustătoare.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CELE MAI CLARE SEMNE CĂ PIELEA TA ESTE USCATĂ

3. Sclipici pe pleoape. Dacă nu ești un make-up artist profesionist mai bine eviți produsele sclipitoare și fardurile de ochi care strălucesc. De foarte puține ori aplicarea acestora este una reușită. S-ar putea doar să îl îndepărtezi cu astfel de trucuri.

4. Genele lipite. Acest lucru se întâmplă de obicei când aplici prea mult rimel, sau când acesta nu este unul de calitate, potrivit pentru tipul tău genelor tale.

5. Zonele neepilate corespunzător. Bărbații preferă pielea netedă și catifelată. Asigură-te că întregul tău corp este perfect curat și fără fire de păr rătăcite.

6. Pielea uscată. Este extrem de neplăcut să atingi o piele aspră și uscată. Hidratează-te corespunzător, consumând cel puțin 2-3 litri de apă pe zi și utilizând creme și uleiuri de corp. Există numeroase remedii naturiste care te pot ajuta.

7. Creionul de buze aplicat greșit. Atunci când rujul se pierde, rămâne conturul pe care l -ai creionat. Acest aspect poate fi unul neplăcut pentru un bărbat, mai ales dacă există o discrepanță mare între nuanța creionului și nuanța buzelor/a rujului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top