Connect with us

Revistateo.ro

7 greșeli de machiaj care îți adaugă ani în plus

Stiri

7 greșeli de machiaj care îți adaugă ani în plus

Machiajul tău de zi cu zi te face să arăți cu adevărat mai bine sau de fapt îți adaugă ani în plus? Află acum care sunt cele mai întâlnite greșeli!

1. Prea mult fond de ten. Un fond de ten care este prea gros se va strânge în liniile fine de pe față și va fura toată luminozitatea pielii. Puteți folosi fond de ten în locurile în care este necesară echilibrarea tonului pielii, nu trebuie să vă umpleți fața. Când cumpărați un fond de ten, evitați-le pe cele cu descrierea matte, velvet sau long wearing și optați pentru texturi mai ușoare, lichide.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI DE MAKE-UP PENTRU OCHII CĂPRUI

2. Prea mult anticearcăn. Un corector gros va eradica umbrele de sub ochi, dar va atrage, de asemenea, atenția asupra liniilor fine. Uitați-vă după formule ușoare și aplicați corectorul cu preponderență în interiorul ochiilor, unde umbrele sunt mai mari și ridurile fine mai puține.

3. Culorile întunecate pe buze. O culoare închisă face orice suprafață să pară mai mică. Asta este o iluzie potrivită pentru șoldurile tale, în niciun caz pentru buze. Alege rujuri luminoase, culori deschise și blânde. Pentru a avea buze frumoase, folosește un creion înainte să aplici rujul.

4. Pudra. Pudra previne reflexia luminii și are tendința de a accentua ridurile fine. Dacă nu te poți despărți de ea, alege o pudră translucidă pe care să o aplici numai pe nas și bărbie.

5. Creionul negru. Nu sări peste creionul dermatograf, el pune ochii în valoare. Dar alege nuanțe de maro în favoarea negrului, pentru a defini ochii cu blândețe. Când îl aplici, concentrează-te pe colțurile exterioare.

6. Mascara pe genele inferioare. Asta poate atrage atenția asupra cearcănelor și a umbrelor de sub ochi. Axează-te pe gene superioare atunci când te machiezi. Ondulează-te și aplică un rimel pentru volum.

7. Sari peste blush. Asta chiar este o greșeală semnificativă. O culoare roz în obraji îi dă instant viață chipului tău și dacă este aplicată corect, poate schimba total machiajul. Aplicați culoarea prin mișcări circulare, pentru a nu avea o mare dungă de culoare care se întinde de-a lungul pomeților.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top