Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

7 DURERI PE CARE NU AR TREBUI SA LE IGNORI

Durerea este un semnal de alarma ca ceva nu este in regula. Adesea, cam stii care arputea fi motivele din spatele ei. Dar cand ea apare din senin, dureaza mai mult decat in mod normal sau pare diferita, e cazul sa ceri si parerea unui doctor. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Expertii sustin ca urmatoarele situatii nu sunt de ignorat si trebuie investigate.

1. DURERI IN PIEPT

Studii recente arata ca la femei apar mai multe simptome decat la barbati in cazul unui atac de cord. Dar, de baza sunt trei indicatori clari ca ceva este in neregula si ei pot aparea la ambele sexe: dureri puternice in piept care nu dispar, senzatia de sufocare si orice durere care nu a mai aparut niciodata pana acum in partea superioara a corpului. Daca vreodata tu sau cineva drag trece prin aceste stari, este cazul sa chemi urgent ambulanta.

2. DURERI PUTERNICE DE CAP

Se intampla adesea ca acestea sa fie migrene. Dar daca nu apar si alte simptome caracteristice lor (probleme vizuale), durerile bruste si foarte puternice de cap pot semnala un anevrism cerebral. O declansare a unui anevrism poate provoca leziuni ale creierului in cateva minute. Din nou, este cazul sa suni la ambulanta.

Citeste si: Ingredientul care te scapa de durerile de genunchi si iti intareste oasele

Daca nu mai stii cum sa scapi de durerile de genunchi, foloseste acest remediu care iti intareste oasele si cartilagiile si imbunatateste starea generala de sanatate a sistemului osos!

Sigur folosesti si tu GELATINA cand prepari deserturi sau atunci cand faci piftie, dar sigur nu stiai ca acest ingredient este un tratament natural pentru cartilagii, articulatii si pentru sistemul osos. Cercetari amanuntite ale acestui ingredient arata ca gelatina are proprietati benefice pentru refacerea cartilagiului, datorita structurii sale chimice, similara cu cea a cartilagiului uman, scrie healthylivinghouse.com.

Daca te dor genunchii, soldurile sau ai probleme cu articulatiile, aceasta ar putea fi solutia pentru problemele tale. Este de ajuns sa consumi zilnic acest remediu natural pentur a scapa de dureri pentru a-ti imbunatati sistemul osos. Daca suferi de osteoporoza sau artrita, incearca sa mananci cat mai multe alimente gatite cu gelatina.

Gelatina contine proteine si aminoacizi esentiali, care ajuta la regenerarea testului. Din fericire, nu are grasimi si colesterol si este bogata in colagen, o substanta care ajuta la reconstruirea cartilagiului, tesuturilor, ligamentelor si oaselor.

Colagenul are si un efect pozitiv asupra inlamatiilor, ajutandu-te sa scapi de durerile de genunchi, atat de neplacute! Universitatea medicala Creighton din Nebraska a realizat un studiu, cu o durata de 42 de zile, pe femei cu varste cuprinse intre 58 si 78 de ani, diagnosticate cu artrita reumatoida.

Acestea au spus ca in urma consumului de gelatina au reusit sa scape de simptomele neplacute – printre care si durerea – cauzate de afectiune.

Gelatina mai contine un ingredient important pentru sanatate, numit glicina, ce accelereaza vindecarea ranilor si imbunatateste calitatea somnului! Este recomandat sa consumi 10 grame de gelatina in fiecare zi, dizolvata in apa sau in diverse preparate – de la mancaruri de baza, pana la desert.

In plus, gelatina e bogata in keratina – aceasta intareste firele de par, unghiile si dintii!

Consumul de gelatina se realizeaza pentru 14 zile. Daca sunteti multumit de rezultate, continuati pana la 30 de zile, apoi se va lua pauza pentru 6 luni!

Recomandare: daca suferiti de afectiuni cronice, consultati medicul inainte de a incepe o cura cu gelatina!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top